Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Ο μαγικός ορός της νεότητας Advanced Génifique από τη Lancôme!

Ο μαγικός ορός της νεότητας Advanced Génifique από τη Lancôme!

orosΜία από τις ελάχιστες φορές στην ιστορία των καλλυντικών που ένα προϊόν έχει προκαλέσει τόσο πολύ ενθουσιασμό: Το Génifique, ένα από τα δημοφιλέστερα προϊόντα της Lancôme με περισσότερα από 130 διεθνή βραβεία, εξελίχθηκε σε σημείο αναφοράς σε τρία μόλις χρόνια. Το μαύρο μικρό μπουκάλι, όπως το αποκαλούν στην Ασία, έχει εξελιχθεί σε "must" ορό για εκατομμύρια γυναίκες και αποτελεί το πρώτο βήμα του προγράμματος περιποίησης της επιδερμίδας τους πρωί και βράδυ.

oros lowΣήμερα, πιο ολοκληρωμένο από ποτέ το Advanced Génifique επωφελείται από τις νεότερες ερευνητικές ανακαλύψεις του οίκου μας στον τομέα της ΠΟΛΥ-ΟΜΙΚΗΣ για να αναλύσει σε βάθος τα γονίδια και τις πρωτεΐνες. To Advanced Génifique επανορθώνει και ενεργοποιεί τα 10 ορατά και απτά χαρακτηριστικά της νεότητας για πρωτοφανές αποτέλεσμα νεανικής επιδερμίδας.
Χρησιμοποιείτε το Advanced Génifique πρωί και βράδυ πριν το προϊόν στοχευμένης διόρθωσης ή την εξειδικευμένη κρέμα.

Ενδεικτική τιμή Marketing

Advanced Genifique 30ml
79,00€*

Advanced Genifique 50ml
102,29€*

* Ο καθορισμός της τελικής λιανικής τιμής είναι στη διακριτική ευχέρεια του σημείου πώλησης.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.