Ο Μανώλης Φάμελλος και ο Στάθης Δρογώσης έρχονται στον Κήπο του Μεγάρου (7/7)

Ο Μανώλης Φάμελλος και ο Στάθης Δρογώσης, τραγουδοποιοί, φίλοι και… ιστορικοί σύμμαχοι από τον περασμένο αιώνα, δίνουν ραντεβού την Πέμπτη 7 Ιουλίου και ώρα 21:00 στον Κήπο του Μεγάρου και μάς προσκαλούν στη δική τους γιορτή της μουσικής!

Αφηγούνται, μοιράζονται και αυτοσχεδιάζουν πάνω σε τραγούδια που φαντάστηκαν δικά τους, μα και ξένα που τα ένιωσαν δικά τους με τον καιρό. Απρόσμενα και για πρώτη φορά στον Κήπο του Μεγάρου, έρχεται να τους συναντήσει η αγαπημένη τους φωνή, η Χάρις Αλεξίου. Έχοντας στις αποσκευές της τραγούδια του Μανώλη και του Στάθη, από την «Άκρη του ουρανού της» το 2003 ως τον τελευταίο της δίσκο, παίρνει θέση στην «Πολυθρόνα του Κήπου» για να θυμηθούν όλοι μαζί από σκηνής μελωδικές στιγμές που τους έφεραν κοντά.

Η όλο και πιο ελλειμματική τους μνήμη, η ανακύκλωση των λαθών και η διαρκής διάψευση των μεγάλων προσδοκιών (ποιος ξέρει γιατί έτρεφαν) δημιουργεί τη σεναριακή βάση αυτής της παράστασης… Το σχήμα άλλοτε αυστηρώς ακουστικό και άλλοτε με τη διακριτική βοήθεια της ηλεκτροδυναμικής, προσφέρεται για ρεμβασμό στην πολυθρόνα αλλά και για χορό στο γρασίδι, μια ξάστερη βραδιά καλοκαιριού!

Διαβάστε τη συνέχεια στο infowoman.gr