Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα «Ο Μαθητευόμενος Μάγος» , μουσικοκινητικό πρόγραμμα από την ομάδα «Τρίλλιες», στο Μαγικό Αερόστατο (15/2)

«Ο Μαθητευόμενος Μάγος» , μουσικοκινητικό πρόγραμμα από την ομάδα «Τρίλλιες», στο Μαγικό Αερόστατο (15/2)

φωτογραφία-1Μουσικοκινητικό πρόγραμμα με τίτλο: «Mαθητευόμενος Μάγος» για παιδιά ηλικίας από 3 έως 5,5, ετών, θα πραγματοποιηθεί από την ομάδα «Τρίλλιες» το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 12:00 -13:00, στο Μαγικό Αερόστατο.

Ένα παραμύθι του Γερμανού ποιητή και φιλόσοφου Γιόχαν Βολφγκανγκ Φον Γκαίτε σε συνδυασμό με τη μουσική του Γάλλου συνθέτη Πολ Ντύκα, θα γίνει ένα από τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια για παιδιά.
Πρωταγωνιστής της ιστορίας μας, θα είναι ένας μικρός μάγος! Ναι, μην απορείτε! Ένας μάγος με άφθονες μαγοσυνταγές, που είναι ικανός να μας παρασύρει σε ένα μακρινό ταξίδι, γεμάτο τραγούδια, χορό και «μουσικές σκανδαλιές».

Tα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία:

-να γνωρίσουν και να παίξουν μουσικά όργανα
-να μάθουν τραγούδια και
-να κατασκευάσουν τα δικά τους οργανάκια!

Κόστος συμμετοχής: 7 ευρώ/παιδί.
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο Τηλ:2313.025.119

Μαγικό Αερόστατο - χώρος δημιουργίας και έκφρασης για παιδιά και ενήλικες
Μορκεντάου 5 (γωνία με Πρ.Κορομηλά), Θεσσαλονίκη.
Τηλ:2313.025.119


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.