Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Ο Μαύρος της Ανατολής στη Μικρή Αυλαία της Χ.Α.Ν.Θ.(22/3)

Ο Μαύρος της Ανατολής στη Μικρή Αυλαία της Χ.Α.Ν.Θ.(22/3)

Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΑΡΜΑΤΩΛΟΣ - ΧΑΡΤΟΝΙ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟΤο θέατρο σκιών του Χρήστου Στανίση σε συνεργασία με το unplugged studio, συνεχίζει μία σειρά παραστάσεων και για το μήνα Μάρτιο, που θα κορυφωθούν το Μάιο του 2014. Κάθε Σάββατο στις 6:00 το απόγευμα, στην μικρή αυλαία της Χ.Α.Ν.Θ., ο Καραγκιόζης με τη συνοδεία ορχήστρας λαϊκών οργάνων και με τη συμμετοχή διαφόρων τραγουδιστών υπόσχεται να ψυχαγωγεί, με νέο κάθε φορά έργο, μικρούς και μεγάλους με τις ξεκαρδιστικές ατάκες του.

Περίληψη του έργου «Ο Μαύρος της Ανατολής»,(22/3) :

«Ένα περίεργο φάντασμα εμφανίζεται τα βράδια στο φρούριο και σκοτώνει τους περαστικούς. Το περίεργο είναι ότι σκοτώνει μόνο τους Έλληνες και όχι τους Τούρκους. Η περιέργεια του Καραγκιόζη θα τον οδηγήσει στο φρούριο να δει τι συμβαίνει. Γίνεται κι αυτός μάρτυρας της παρουσίας του φαντάσματος, όπου οι Έλληνες το «βάφτισαν» Μαύρο της Ανατολής. Ακούγοντας για αυτό, έρχεται να δει τι συμβαίνει ο καπετάν Νικηταράς. Θα λύσει το μυστήριο;».

Τοποθεσία: Θέατρο Σκιών του Χρήστου Στανίση, Μικρή Αυλαία της Χ.Α.Ν.Θ. , Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ., Θεσσαλονίκη.
Ημερομηνία: Κάθε  Σάββατο, στις 6:00 το απόγευμα, νέο έργο.
Διάρκεια: 1 ώρα.
Πληροφορίες: 6977.179680, info@unplugged-studio.com.
Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος 6€.
Καθημερινές παραστάσεις για σχολεία.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.