Αρχική Παιδικά Εργαστήρια "Ο μικρός εκτιμητής τέχνης": Ένα εκπαιδευτικό εργαστήριο στο Ίδρυμα Θεοχαράκη (από 13/10)

"Ο μικρός εκτιμητής τέχνης": Ένα εκπαιδευτικό εργαστήριο στο Ίδρυμα Θεοχαράκη (από 13/10)

originalΤα παιδιά ηλικίας 8 έως 12 ετών που θα δηλώσουν συμμετοχή στο εργαστήριο "Ο μικρός εκτιμητής τέχνης" μαθαίνουν να αναγνωρίζουν και να αξιολογούν ένα έργο τέχνης. Με οδηγό την Ελένη Σπυριδάκη, ανακαλύπτουν την ιστορία ενός ξεχωριστού αντικειμένου τέχνης κάθε φορά , αναλύοντας τα χαρακτηριστικά, την τεχνική και την χρησιμότητα του, καθώς και τους σημαντικότερους πολιτισμούς της Ευρώπης και την αισθητική τους. Μια διαδραστική εμπειρία με σκοπό την όξυνση της αντίληψης και της παρατηρητικότητας που υπόσχεται στα παιδιά τον ενθουσιασμό μιας ‘ανακάλυψης’.

Ημερομηνίες:13 Οκτωβρίου Κλασσική Αθήνα,10 Νοεμβρίου Ελληνιστική Εποχή,8 Δεκεμβρίου Αρχαία Ρώμη,26 Ιανουαρίου Βόρεια Ευρώπη του Μεσαίωνα,16 Φεβρουαρίου Βυζάντιο,9 Μαρτίου Αναγέννηση

Ώρα: 11:00-12:30

Συνολικό κόστος συμμετοχής: 75€

Κόστος μεμονωμένης συμμετοχής: 15€

Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β & Μ Θεοχαράκη 
Βασιλίσσης Σοφίας 9 & Μέρλιν 1, 106 71 Αθήνα
210-3611206


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.