Αρχική Βιβλία «Ο μικρός φιλόσοφος»: σειρά παιδικών βιβλίων για ηλικίες από 4 ετών

«Ο μικρός φιλόσοφος»: σειρά παιδικών βιβλίων για ηλικίες από 4 ετών

4633_566

Οι Εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ παρουσιάζουν τη σειρά παιδικών βιβλίων «Ο μικρός φιλόσοφος», μια διασκεδαστική κι εκπαιδευτική σειρά με ιστορίες γραμμένες με χιούμορ, που βοηθάν τα παιδιά να βρουν απαντήσεις σε καθημερινά, γνήσια φιλοσοφικά ερωτήματα.

Στο τέλος κάθε βιβλίου, υπάρχει και το «φιλοσοφικό εργαστήρι του Πίκολο», με οδηγίες για τους γονείς και συμβουλές για παιχνίδια.

Στη σειρά «Ο μικρός φιλόσοφος» μπορείτε να βρείτε τα εξής βιβλία:

 
-Μίλα μου, γατούλα!

Του Πίκολο θα του άρεσε να κουβεντιάζει με τη γατούλα του, εκείνη όμως δε μιλάει. Γιατί οι γάτες δεν έχουν λέξεις όπως εμείς; Πώς επικοινωνούν; Και εμείς οι άνθρωποι τι μπορούμε να κάνουμε χάρη στη γλώσσα μας;

 
-Στ' αλήθεια ή στα ψέματα;

Ο Πίκολο είναι περήφανος γιατί το προηγούμενο βράδυ έπαιζε ποδόσφαιρο λες και ήταν παίχτης φοβερός! Ήταν ένα όμορφο όνειρο… αλλά όχι πραγματικότητα! Και τα φαντάσματα; αναρωτιέται. Οι βρικόλακες, οι δεινόσαυροι; Είναι όλ’ αυτά πραγματικά; Πώς να ξεχωρίσεις το πραγματικό από το φανταστικό;

4640_566

 
Απ’ τις Εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.