Αρχική Famous Parents Ο μικρός γιος του Νίκου Κούρκουλου, Φίλιππος, μεγάλωσε και μοιάζει όλο και περισσότερο με τον αείμνηστο πατέρα του

Ο μικρός γιος του Νίκου Κούρκουλου, Φίλιππος, μεγάλωσε και μοιάζει όλο και περισσότερο με τον αείμνηστο πατέρα του

Σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του μπροστά σε «φώτα», ο 18χρονος έδωσε το «παρών» στο Κηποθέατρο Παπάγου μαζί με την αδελφή του Εριέττα και τον σύντροφό της Μάριο Καπότση.

Η ομοιότητα του νεαρού Φίλιππου με τον πατέρα εντοπίζεται κυρίως στα μάτια, ενώ έχει πάρει και πολλά στοιχεία από τη μητέρα του Μαριάνα Λάτση.

Ο Φίλιππος Κούρκολος με την αδελφή του Εριέττα

Τα 4 παιδιά του Νίκου Κούρκουλου μαζί: Η Μαριάννα Λάτση με τα παιδιά της Εριέττα και Φίλιππο και τα ετεροθαλή αδέλφια τους Αλκη και Μελίτα Κούρκουλου

Φωτογραφίες: NDPphoto

Πηγή: iefimerida.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.