Αρχική InfoMommy Συμβουλές Ο μικρός μου ζητάει κατοικίδιο… Τι καινούριες δουλειές θα μου δημιουργήσει ένας σκύλος ή γάτα;

Ο μικρός μου ζητάει κατοικίδιο… Τι καινούριες δουλειές θα μου δημιουργήσει ένας σκύλος ή γάτα;

1

Ένα από τα πιο επίμονα προβλήματα αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων είναι τρίχες  στα  πατώματα, έπιπλα και είδη ένδυσης.

Τοποθετήστε μια παλιά πετσέτα ή κουβέρτα, εκεί  όπου το κατοικίδιο ζώο σας πηγαίνει να ξεκουραστεί. Ο καλλωπισμός των κατοικίδιων ζώων σας τακτικά, θα βοηθήσει να μειωθεί το πρόβλημα της τρίχας.

2

Τι κάνουμε όμως με τους λεκέδες;

Όσο πιο γρήγορα μπορείτε να καθαρίσετε ένα λεκέ, τόσο το καλύτερο. Τα ούρα των ζώων που παραμένουν  στα χαλιά μπορεί να αλλάξουν μόνιμα το χρώμα.

Αφαιρέστε τυχόν στέρεα  υπολείμματα  με ένα  μαχαίρι.

4

Και οι τρίχες στην ταπετσαρία;

Προμηθευτείτε τις ειδικές βούρτσες που μαζεύουν τις τρίχες από τα υφάσματα και πιάστε δουλειά! Επισκεφτείτε ένα pet shop και ζητήστε τα ειδικά πανιά.

5

Τρίχα κατοικίδιων στα ρούχα!

Στα ρούχα, χρησιμοποιήστε μια αυτοκόλλητη ταινία σε ρολό. Πάρτε πολλές και σκορπίστε τις σε όλο το σπίτι. Δεν θα πάνε χαμένες και πάντα θα είναι κάποια κοντά σας για χρήση.

3

Αλλά και στα πατώματα!

Στο ξύλο και άλλα σκληρά δάπεδα, χρησιμοποιήστε μια ηλεκτροστατική σφουγγαρίστρα, που μαγνητίζει τις τρίχες,  Είναι πιο αποτελεσματική από τις άλλες, δεδομένου ότι δεν σκορπίζει τις τρίχες τριγύρω.

6

Τρίχα κατοικίδιων ζώων  και Μοκέτες - χαλιά!

Για να αφαιρέσετε την τρίχα κατοικίδιων ζώων από χαλιά, η ηλεκτρική σκούπα αρκετές φορές την εβδομάδα, είναι η λύση! Διαλέξτε μια με φίλτρο και καθαρίζετέ την τακτικά.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.