Αρχική Νέα Ο μικρός Βαγγέλης από την Κεφαλονιά θα χειρουργηθεί χάρη στην κινητοποίηση του κόσμου!

Ο μικρός Βαγγέλης από την Κεφαλονιά θα χειρουργηθεί χάρη στην κινητοποίηση του κόσμου!

Μόλις 5 ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση της περιπέτειας υγείας του μικρού Βαγγέλη από την Κεφαλονιά, ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη λεπτή χειρουργική ρομποτική επέμβαση στην οποία πρόκειται να υποβληθεί. Όπως διαβάζουμε στο e-kefalonia.net, το παιδί διεγνώσθη με κακοήθη όγκο στο κεφάλι και χρειαζόταν άμεσα να χειρουργηθεί. Το ΙΚΑ δεν μπορούσε να καλύψει όλο το ποσό της δύσκολης επέμβασης και δημιουργήθηκε επιτακτική ανάγκη να συγκεντρωθούν 15.000 ευρώ, ώστε να πραγματοποιηθεί ρομποτική χειρουργική στο Νοσοκομείο Υγεία.

Η κινητοποίηση του κόσμου ήταν άμεση, αποδεικνύοντας ότι υπάρχει ακόμη αλληλεγγύη και ανθρωπιά στις μέρες μας. Τα χρήματα μαζεύτηκαν και το ταξίδι για το δύσκολο χειρουργείο ξεκίνησε. Η μητέρα του μικρού Βαγγέλη θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι συμπαραστάθηκαν στην αγωνία της οικογένειας, καθώς και το Δήμο Κεφαλονιάς που στάθηκε στο πλευρό τους:

«Καλημέρα σας φίλοι μου. Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι με τη βοήθειά σας, αλλά και με τη βοήθεια του Δήμου Κεφαλονιάς, τα χρήματα για την επέμβαση του γιου μας έχουν μαζευτεί. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους εσάς τους επώνυμους, ανώνυμους, γνωστούς και αγνώστους Κεφαλλονίτες και Πρεβεζάνους ή από οπουδήποτε είστε, που συμβάλατε σε αυτό το αποτέλεσμα. Θέλω να ευχαριστήσω το Δήμο Κεφαλονιάς, το Δημοτικό Συμβούλιο και προσωπικά τον κύριο Αλέξανδρο Παρίση, Δήμαρχο Κεφαλονιάς, για όσα έκαναν για το παιδί μας υλικά αλλά και ηθικά. Ευχαριστώ επίσης όλους εσάς που επικοινωνήσατε μαζί μας και μας είπατε έναν παρηγορητικό λόγο και μια ευχή.

Με τη σειρά μου θέλω να ευχηθώ σε όλους εσάς υγεία, ατομική αλλά και οικογενειακή. Να μην βρεθείτε ΠΟΤΕ στη θέση που βρέθηκα εγώ και ζήτησα τη βοήθειά σας. Θα σας παρακαλέσω πολύ να αφαιρέσετε τις ανακοινώσεις που ζητούν βοήθεια για το παιδί μας, γιατί χάρη σε εσάς τα χρήματα υπάρχουν. Όλα δρομολογούνται και ελπίζω μετά το χειρουργείο να γυρίσουμε πίσω στο νησί και να είναι όλα καλά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον μικρό Βαγγέλη Μολφέτα".


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.