Αρχική Νέα Ο "Μητρικός Θηλασμός" ενημερώνει και λύνει όλες σας τις απορίες σε ημερίδα την Κυριακή 20/10

Ο "Μητρικός Θηλασμός" ενημερώνει και λύνει όλες σας τις απορίες σε ημερίδα την Κυριακή 20/10

AFISA_web

Το mitrikosthilasmos.com -ο πλέον ενημερωμένος και επιστημονικά τεκμηριωμένος ελληνόφωνος διαδικτυακός τόπος σε θέματα μητρικού θηλασμού και γαλουχίας- στα πλαίσια των δράσεών του για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού 2013 διοργανώνει την 5η επιστημονική-ενημερωτική ημερίδα με θέμα: “Μαμά, ΜΠΟΡΕΙΣ! - Η ενημέρωση και η υποστήριξη βοηθούν το θηλασμό να πετύχει”.

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου “Αττικόν” έγκριτοι επιστήμονες (παιδίατροι, μαίες και σύμβουλοι θηλασμού) μέσα από ενδιαφέρουσες εισηγήσεις για το μητρικό θηλασμό, θα δώσουν απαντήσεις στα πιο συχνά ερωτήματα, ρίχνοντας ταυτόχρονα φως στις πτυχές που βοηθούν στην επιτυχία του!

Το δικαίωμα στη γνώση είναι δωρεάν! Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους, γονείς, επαγγελματίες υγείας και κάθε ενδιαφερόμενο ή φίλο του μητρικού θηλασμού!

Πριν την έναρξη της ημερίδας θα γίνονται εγγραφές και θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης στους εγγεγραμμένους.

Θέματα όπως οι πρώτες μέρες στο μαιευτήριο και το σπίτι, εδραίωση θηλασμού -συχνά λάθη και παγίδες, εργαζόμενη μητέρα και συνέχιση του θηλασμού, δημιουργία ατομικής τράπεζας μητρικού γάλακτος κ.ά. θα αναπτυχθούν σε αυτή την ημερίδα!

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα ομιλιών της Ημερίδας

Δωράκια και εκπλήξεις περιμένουν όλες μας τις φίλες ενώ για τους μικρούς μας φίλους θα λειτουργεί εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης!

Προσκαλέστε φίλους μέσω facebook: www.facebook.com/events/1417494871811314

Να είστε όλοι εκεί, γιατί η ενημέρωση και η υποστήριξη βοηθούν το θηλασμό να πετύχει!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.