Ο Μίχος παρίστανε τη 12χρονη σε διαλόγους με άνδρες που ήθελαν ραντεβού – Μηνύματα σοκ στη δημοσιότητα

Στα ίχνη και των υπολοίπων αντρών που κακοποίησαν σεξουαλικά τη 12χρονη βρίσκονται οι Αρχές. Μέσα από τις συνομιλίες στη διαδικτυακή εφαρμογή blindchat, τα μηνύματα στο viber αλλά και τις φωτογραφίες που καλείται να αναγνωρίσει η ανήλικη στη νέα κατάθεση που θα δώσει μέσα στην εβδομάδα, η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει και τους υπόλοιπους που τη βίασαν έναντι αμοιβής. Η ίδια έχει μιλήσει για 11 άτομα, αλλά από αυτούς έχουν συλληφθεί μόνο οι 5, τα στοιχεία των οποίων έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

Ο Μίχος παρίστανε τη 12χρονη σε μηνύματα με άνδρες

Οδηγός στις έρευνες από την πρώτη στιγμή, μια σειρά από ανατριχιαστικές συνομιλίες του Ηλία Μίχου, με υποψήφιους πελάτες. Σε αρκετές από τις περιπτώσεις οι διάλογοι προκαλούν φρίκη καθώς διαφόρων ηλικιών άντρες συνεχίζουν να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για ένα ραντεβού με την ανήλικη. Στις περισσότερες περιπτώσεις μιλάει ο 53χρονος που προσποιείται την 12χρονη.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν τη συνομιλία της 12χρονης με κάποιον που συστήνεται ως Πάνος. Επικοινωνεί με ένα από τα δοκιμαστικά προφίλ του κοριτσιού, το οποίο διαχειρίζεται ο Ηλίας Μίχος. Ο διάλογος που έχουν στα χέρια τους, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που συντονίζουν τη μεγάλη έρευνα είναι χαρακτηριστικός των όσων συνέβαιναν.

Ηλίας Μίχος: Είμαι 17, δεν έχω λογαριασμό

Πάνος: Είμαι 40, παντρεμένος. Σε πειράζει; Σου αρέσουν οι μεγαλύτεροι;

Ηλίας Μίχος: Ναι, στείλε Viber. 70 ευρώ και κάνουμε ό,τι θες.

Πάνος: Αν βρεθούμε θα πρέπει να μου «κάτσεις» όμως. Αν αξίζεις, ναι. Και Viber θα στέλνω μόνο εγώ όταν μπορώ. Είμαι παντρεμένος σου είπα. Οk;

Τα στοιχεία του συγκεκριμένου άντρα μοιάζουν με εκείνα που περιέγραψε η 12χρονη στην πρώτη της κατάθεση. Είχε μιλήσει για ένα Πάνο γύρω στα 40 με ένα κόκκινο αυτοκίνητο. Γι’ αυτόν είχε πει ότι την είχε κακοποιήσει δύο φορές. Ένα άτομο που για την ώρα δεν έχει συλληφθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real News η 12χρονη έχει αναφερθεί σε έναν παντρεμένο με δύο παιδιά, με λευκό αυτοκίνητο, με τον οποίο αντάλλαξαν μηνύματα στο WhatsApp και συναντήθηκαν τρεις φορές. Ακόμη έχει μιλήσει για κάποιον Αλέξανδρο με μαύρο αυτοκίνητο από το Ίλιον με τον οποίο υπήρχαν επικοινωνίες στο Viber και τον συνάντησε δύο φορές. Είναι παντρεμένος και φέρεται να της είχε πει, πως είχε γιο μικρότερο από εκείνη.

Σε άλλο διάλογο η Ηλίας Μίχος στέλνει φωτογραφία της ανήλικης σε έναν άντρα που συστήνεται ως δικηγόρος. Και σε αυτή την περίπτωση ο 53χρονος γράφει πως το παιδί είναι 17 χρονών:

«Δικηγόρος»: Καλησπέρα είμαι εμφανίσιμος, σωματώδης και ψάχνω κάποια διαθέσιμη και πρόθυμη να περάσουμε καλά με ή χωρίς δωράκι.

Ηλίας Μίχος: Και ποιο είναι το «δωράκι» που είσαι διατεθειμένος να δώσεις;

«Δικηγόρος»: 80 ευρώ σε μια ώρα, hotel δικό μου.

Ηλίας Μίχος: 50 ευρώ αμάξι

«Δικηγόρος»: Αμάξι δεν βολεύομαι, σόρι. Όχι ρε μωρό. Δεν παίζει, είναι και μικρό.

Ηλίας Μίχος: 17 είμαι, να ξέρεις

«Δικηγόρος»: Από 16 και πάνω είναι κομπλέ, δικηγόρος, να ξέρεις είμαι.

Διαβάστε επίσης:

Βιαστής στο Παλαιό Φάληρο: 45χρονος μπαμπάς 2 παιδιών ο δράστης – Η έρευνα της Αστυνομίας

Μεταμεσονύχτια αερογέφυρα ζωής για 2,5 χρόνων παιδάκι – Διασωληνωμένο με υψηλό πυρετό

Ιεράπετρα: Νεκρή 45χρονη από πτώση βράχου που την καταπλάκωσε σε δωμάτιο ξενοδοχείου – Τραυματισμένος ο 10χρονος γιος