Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Ο Μουσικός Ιανός ανανεώνει το μουσικό σκηνικό της πόλης (20-21/6)

Ο Μουσικός Ιανός ανανεώνει το μουσικό σκηνικό της πόλης (20-21/6)

ΠΡΟΣΟΨΗ (1)Για όλους όσους αγαπούν την μουσική και δεν αλλάζουν με τίποτα την ιεροτελεστία του CD, η νέα άφιξη στα μουσικά τεκταινόμενα της πόλης είναι ο Μουσικός Ιανός. Πάνω από 30.000 τίτλοι βρίσκονται ήδη τοποθετημένοι στο νέο κατάστημα, τριών επιπέδων που άνοιξε ο ΙΑΝΟS στην Αθήνα, στο γνωστό σημείο της Σταδίου 24.

Πρόκειται για ένα κατάστημα που αναμένεται να γίνει το νέο στέκι για τους μυημένους μουσικόφιλους αλλά και για τους νέους εξερευνητές του κόσμου της μουσικής. Με το σύνολο της ελληνικής και ξένης δισκογραφίας, βινύλια, συλλεκτικές εκδόσεις, μουσικά βιβλία, DVD και όλα τα απαραίτητα μουσικά gadgets είναι σίγουρο ότι θα βρείτε όλα όσα αναζητάτε.

ΥΠΟΓΕΙΟ (4)Επισκεφθείτε τον Μουσικό Ιανό, ενημερωθείτε για όλες τις νέες κυκλοφορίες της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής, από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που στελεχώνει το κατάστημα. Αναζητήστε σπάνιες κυκλοφορίες, επιλέξτε βινύλια από την μεγάλη δισκοθήκη του υπογείου και αποκτήστε πρώτοι συλλεκτικά αντίγραφα από την δισκογραφία των σημαντικότερων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών!

Με αφορμή τα εγκαίνια του καταστήματος στήνεται ένα διήμερο πάρτι εγκαινίων αφιερωμένο στη μουσική! Την Παρασκευή 20 Ιουνίου,  οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Μελωδία, Rock Fm και Μέντα θα εκπέμπουν ζωντανά από τον Μουσικό Ιανό φιλοξενώντας στις εκπομπές τους πλήθος καλλιτεχνών που θα δώσουν το παρών στη νέα μουσική γωνιά της Αθήνας και  ταυτόχρονα, το Τρίτο Πρόγραμμα  θα συνομιλεί τηλεφωνικά με τους καλλιτέχνες καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

12:00-14:00 Ζωντανή αναμετάδοση από τον ΜΕΝΤΑ 88 με τον παραγωγό Θανάση Βούτσινο.
14:00-16:00 Ζωντανή αναμετάδοση από τον ΜΕΛΩΔΙΑ 99,2 με τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς Δημήτρη Βραχνό και Ξενοφώντα Ραράκο.
16:00-18:00 Ζωντανή αναμετάδοση από τον ROCK FM με τον παραγωγό Γιώργο Μελισσινό.

ΠΡΟΣΟΨΗ (3)Το Σάββατο 21 Ιουνίου, το σκηνικό συνεχίζεται με περισσότερη μουσική καθώς  πολλοί νέοι καλλιτέχνες και συγκροτήματα θα φιλοξενηθούν στο εορταστικό υπαίθριο live stage του Μουσικού Ιανού, στη Σταδίου. Ειδικά για τα εγκαίνια θα υπάρχει έκπτωση 20% σε όλα τα προϊόντα  ενώ κάθε μισή ώρα, θα κληρώνονται δώρα για όλους τους πελάτες του Ιανού, βάσει του αύξοντα αριθμού της απόδειξης.

Η ΙΑΝΟS Αίθουσα Τέχνης, συμμετέχει στην γιορτή του Μουσικού Ιανού με την διοργάνωση μιας πρωτότυπης εικαστικής έκθεσης που συνδυάζει τη μουσική με τις εικαστικές τέχνες.Είκοσι αγαπημένοι ζωγράφοι δημιουργούν εικαστικά έργα με τη μορφή εξωφύλλων δίσκων βινυλίου 45 στροφών με θέμα αγαπημένους δίσκους τους, αποκλειστικά για τον ΜΟΥΣΙΚΟ ΙΑΝΟ.

Καλλιτεχνική διεύθυνση: Μικρή Άρκτος | Επιμέλεια: Ίρις Κρητικού

Μουσικός Ιανός

Σταδίου 24


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.