Αρχική InfoTeens Νέα Ο μπαμπάς δεν ανεχόταν τα βραδινά ξεπορτίσματα των θυγατέρων και σκέφτηκε να τις τιμωρήσει... αλλάζοντας τη κλειδαριά του σπιτιού!

Ο μπαμπάς δεν ανεχόταν τα βραδινά ξεπορτίσματα των θυγατέρων και σκέφτηκε να τις τιμωρήσει... αλλάζοντας τη κλειδαριά του σπιτιού!

girls_drinkingΟι ζωηρές κόρες ώθησαν στα άκρα τον πατέρα οικογένειας από χωριό της Μεσαράς, ο οποίος αντιδρούσε στις συχνές εξόδους τους. Μετά από πολλαπλές συστάσεις και ομηρικούς καυγάδες ο πατέρας αποφάσισε να κάνει την κίνηση...ματ! Σύμφωνα με δημοσίευμα του Cretalive.gr  άλλαξε την κλειδαριά του σπιτιού της οικογένειας, αφήνοντας τις κόρες του απέξω, δείχνοντας με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο ότι δεν αστειεύεται! Τον παλαιών αρχών πατέρα δεν κατάφερε να "καλμάρει" ούτε η σύζυγός του και μητέρα των κοριτσιών ηλικίας 16,5 και 20,5 ετών που όλο το διάστημα είχε "πυροσβεστικό" ρόλο. Επιχειρώντας τα κορίτσια να μπουν στο σπίτι, διαπίστωσαν ότι ο πατέρας τους είχε αλλάξει την κλειδαριά και κατόπιν η ανήλικη κόρη κατέφυγε στο Α.Τ. Μοιρών, όπου κατέθεσε μήνυση εναντίον και των δύο γονιών της. Αυτή την ώρα ο πατέρας και η μητέρα οδηγούνται στον Εισαγγελέα


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.