Αρχική Βιβλία Ο μπαμπάς μου… πειρατής

Ο μπαμπάς μου… πειρατής

thumbnailΟ μπαμπάς του Γιάννου ίσως θα πρέπει να απομακρυνθεί από την οικογένεια, αν τελικά αποδεχτεί την θέση εργασίας που του προσφέρανε. Ο Γιάννος είναι πεπεισμένος ότι ο μπαμπάς του παλιά ήταν πειρατής και θέλει να ξαναγίνει πειρατής, να φύγει από κοντά τους, για να μπορέσει να ανακαλύψει τον κρυμμένο θησαυρό. Είναι πολύ στενοχωρημένος και αποφασίζει να αναλάβει δράση. Με την κατάσταση που βιώνουν οι οικογένειες πολλοί γονείς θα αναγκαστούν να αλλάξουν επάγγελμα, να ξαναγυρίσουν σε επαγγέλματα που έκαναν πριν κάνουν οικογένεια, να δουλέψουν σε άλλες πόλεις μακριά από την οικογένειές τους. Το ίδιο συμβαίνει και στην οικογένεια του πρωταγωνιστή του βιβλίου. Οικογενειακές καταστάσεις, χιούμορ, παρεξηγήσεις και η παιδική ματιά στα πράγματα σε ένα βιβλίο με απολαυστική εικονογράφηση η οποία δεν εικονοποιεί την ιστορία, αλλά αποδίδει με υπερρεαλισμό την άποψη του ήρωα για την πραγματικότητα. Η σειρά «Χωρίς σωσίβιο» είναι σχεδιασμένη για παιδιά 6-8 ετών, που έχουν κατακτήσει τον μηχανισμό της ανάγνωσης και κάνουν τις πρώτες προσπάθειες να διαβάσουν μόνα τους. Αποτελείται από τρία επίπεδα με αυξανόμενη αναγνωστική δυσκολία. Οι έγχρωμες εικόνες κάνουν ελκυστική την ανάγνωση, οι χαρακτήρες των ηρώων θα κερδίσουν αμέσως τα παιδιά, που θα ταυτιστούν μαζί τους, ενώ οι ιστορίες είναι γραμμένες από καταξιωμένους Έλληνες συγγραφείς. Η παιδαγωγική επιμέλεια, η κατάλληλα επιλεγμένη γραμματοσειρά και το βολικό μέγεθος των βιβλίων, ο αριθμός των λέξεων και οι δραστηριότητες ανάγνωσης στο τέλος κάθε βιβλίου θα κάνουν τη σειρά την πρώτη σας επιλογή.

Αναζητήστε τα βιβλία της σειράς «Χωρίς σωσίβιο», γραμμένα από τους αγαπημένους σας συγγραφείς. Διασκεδαστικές εικονογραφημένες ιστορίες και δημιουργικές δραστηριότητες θα σας κρατήσουν συντροφιά!

ISBN: 978-960-16-4007-5,
ΣΕΛΙΔΕΣ: 40

Συγγραφέας: Βαγγέλης Ηλιόπουλος

Εκδόσεις: Πατάκη


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.