Αρχική InfoDad O «μπαμπάς της χρονιάς» δηλώνει χαρούμενος που ο γιος του επέλεξε να αγοράσει μια κούκλα!

O «μπαμπάς της χρονιάς» δηλώνει χαρούμενος που ο γιος του επέλεξε να αγοράσει μια κούκλα!

Azai1Ένας πατέρας από την Καλιφόρνια πήρε δικαίως τον τίτλο του «μπαμπά της χρονιάς» όταν ανέβασε ένα βίντεο στο διαδίκτυο, δείχνοντας τον ενθουσιασμό του όταν ο γιος του διάλεξε μια κούκλα Άριελ από κατάστημα παιχνιδιών.

Τα περισσότερα καταστήματα τείνουν να διαχωρίζουν τα ράφια, στα οποία τοποθετούνται παιχνίδια ανάλογα με το φύλο. Αυτή η κίνηση όμως συχνά περιορίζει την φαντασία και τις επιθυμίες των παιδιών που δεν ανταποκρίνονται πάντα στις επιτάσεις της κοινωνίας. Στην Αμερική, αλυσίδα καταστημάτων επέλεξε να καταργήσει αυτόν τον διαχωρισμό, γεγονός που επικρότησαν αλλά και καταδίκασαν πολλοί.

Πρόσφατα, ο δημιουργός ταινιών Mikki Willis επισκέφτηκε ένα μαγαζί με τον γιο του, Azai. Ο μικρός επέλεξε μια κούκλα Άριελ και ο πατέρας του, όχι μόνο δέχτηκε να αγοράσει το παιχνίδι, αλλά ανέβασε ένα βίντεο στο διαδίκτυο, στο οποίο εξηγεί πως θα αφήσει τον γιο του να κάνει τις δικές του επιλογές.

Δείτε το βίντεο:

Σε συνεργασία με την huffingtonpost.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.