Ο «Μύλος των Ξωτικών» σπάει τα ρεκόρ! Όλη η Ελλάδα στα Τρίκαλα!

milosxotikon2Ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο, μια φιλόξενη πόλη και ένας λαμπερός «Μύλος των Ξωτικών» ήταν αρκετά, για να προσελκύσουν δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου.

Ο Μύλος, φέτος μεγαλύτερος και πιο μαγικός από ποτέ, αποδεικνύει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο ότι η «καρδιά» της Χριστουγεννιάτικης Ελλάδας χτυπάει στην πόλη των Τρικάλων.

Μικροί και μεγάλοι εκδρομείς από κάθε γωνιά της χώρα μας, επισκέφτηκαν το παραμυθένιο Εργοστάσιο του Άη Βασίλη και έζησαν ξεχωριστές στιγμές γεμάτες από τη μαγεία των Χριστουγέννων.

milosxotikon1Η αισθητά αυξημένη επισκεψιμότητα, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο της περσινής διοργάνωσης, κορυφώθηκε την Κυριακή, όταν στον Μύλο Ματσόπουλου καταγράφηκαν 237 λεωφορεία, ενώ από την κεντρική είσοδο του πάρκου πέρασαν περισσότεροι από 58.000 επισκέπτες!

Η ελληνική «Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων» με τα δεκάδες Ξωτικά, τις Νεράιδες και τους Μάγους υποδέχτηκε τους επισκέπτες της και κατάφερε να κερδίσει χιλιάδες χαμόγελα παιδιών, στον όμορφο και ασφαλή Μύλο. Τα μηνύματα για τη συνέχεια είναι ακόμη πιο ενθαρρυντικά, αφού και οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν μέχρι και τις 4 Ιανουαρίου 2015.

Σας περιμένουμε να ζήσετε και φέτος τη μαγεία των Χριστουγέννων!