Ο Νεϊμάρ και η Nike Football παρουσιάζουν το συλλεκτικό Gold Hypervenom

202137Όταν ήταν ακόμα δώδεκα χρονών, παθιασμένος με το ποδόσφαιρο, ο Neymar Jr. είχε τη συνήθεια να βάφει με χρυσό σπρέι τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Έτσι η Nike, δημιούργησε μια νέα εκπληκτική χρυσή έκδοση του Hypervenom, για να φορεθεί από το Βραζιλιάνο σταρ στο υπόλοιπο της διοργάνωσης.

Τα νέα παπούτσια είναι ήδη διαθέσιμα στο www.nike.com από τις 26 Ιουνίου.

nike-hypervenom-gold-img3Το αρχικό Hypervenom Phantom παρουσιάστηκε από τον Neymar Jr. στο Ρίο στις αρχές του 2013 και έκλεψε τις εντυπώσεις όταν ο Neymar ξεσήκωσε τη Βραζιλία στο Confederations Cup.

«Όταν συναντήσαμε τον Neymar, μας είπε ότι όταν ήταν 12 ετών συνήθιζε να βάφει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια με χρυσό σπρέι. Μας εκμυστηρεύτηκε ότι πάντα ήθελε ένα ζευγάρι χρυσά παπούτσια αλλά δεν μπορούσε να τα βρει πουθενά. Έχοντας την επιθυμία του Neymar στο μυαλό μας, αποφασίσαμε ότι το φετινό καλοκαίρι θα ήταν η ιδανική στιγμή για να δημιουργήσουμε αυτά τα παπούτσια», δήλωσε ο Denis Dekovic, Nike Football Design Director.

Neymar-Nike-Hypervenom-Gold-2014-World-Cup-Boot-Wallpaper-1600x900«Η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν να πετύχουμε το χρυσό χρώμα, ώστε να μοιάζει ακριβώς σα να έχει βαφτεί με σπρέι. Συνεργαστήκαμε στενά με τον Neymar για να πλησιάσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο το χρώμα που ο ίδιος θυμόταν να χρησιμοποιεί όταν ήταν μικρός. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα και ανυπομονούμε να δούμε τα συλλεκτικά Hypervenom μέσα στο γήπεδο.»

Δείτε το βίντεο για τη συλλεκτική έκδοση του Hypervenom:

http://youtu.be/Y0sSGGDtkfk