Αρχική Famous Parents Ο Νίκος Αλιάγας βάφτισε την κόρη του στα πάτρια εδάφη

Ο Νίκος Αλιάγας βάφτισε την κόρη του στα πάτρια εδάφη

nikos-aliagas-et-tina-grigoriou-1

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο δημοφιλής παρουσιαστής Νίκος Αλιάγας, ο οποίος ήρθε μαζί με τη σύζυγό του Τίνα Γρηγορίου και την κόρη τους για τη βάφτιση της δεύτερης το Σαββατοκύριακο, στην Ελλάδα!

Το όνομα της μικρούλας, Αγάθη, η οποία βαφτίστηκε και στο μοναστήρι της Αγίας Αγάθης, στην ιδιαίτερη πατρίδα του παρουσιαστή, στη Σταμνά Αιτωλοακαρνανίας. Η Αγία Αγάθη, είναι η προστάτιδα του παρουσιαστή, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος στο παρελθόν.

Νονά ήταν η αδερφή του Νίκου Αλιάγα, Μαρία, ενώ ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους ξεχώρισαν η ξαδέρφη του, Μαρία Μπακοδήμου, η Μαριάννα Λάτση συνοδευόμενη από τον γιo της Πάρη Κασιδόκωστα αλλά και  ο Βασίλης Σαλέας που έδωσε τον δικό του ξεχωριστό τόνο, στο γλέντι μετά την τελετή.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.