Αρχική InfoDad Ο Ντανιέλ Κον- Μπεντίτ σε μια συζήτηση για το μέλλον της Ευρώπης (17/6)

Ο Ντανιέλ Κον- Μπεντίτ σε μια συζήτηση για το μέλλον της Ευρώπης (17/6)

Daniel_Cohn-Bendit_-_Konferenz_Hellas_in_der_Krise_(1) Το μέλλον της Ευρώπης και τα δομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ευρωπαική συμμαχία τίθεται στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης "What Europe?" με τον Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ τη Δευτέρα, 17 Ιουνίου, στις 13:00, στο Free Thinking Zone. Ο γαλλογερμανός ακτιβιστής και πολιτικός, μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της σύγχρονης ευρωπαϊκής πολιτικής,θα συζητήσει με νέους έλληνες πολιτικούς, επιχειρηματίες, δημοσιογράφους και bloggers, για το παρόν και το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η συζήτηση θα γίνει στην αγγλική γλώσσα και θα μεταδοθεί ζωντανά με live streaming από τη σελίδα του Free Thinking Zone στο Facebook.

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.
Εάν σας ενδιαφέρει να παρακολουθήσετε τη συζήτηση, επικοινωνήστε στο τηλ. 210 3617461 για κράτηση θέσης.

Free Thinking Zone
Σκουφά 64 και Γριβαίων, Αθήνα


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.