Αρχική InfoTeens Sports Ο Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης προσφέρει το σκουφάκι του για καλό σκοπό

Ο Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης προσφέρει το σκουφάκι του για καλό σκοπό

Ο αργυρός Ολυμπιονίκης του Ρίο, Σπύρος Γιαννιώτης, που μας έκανε όλους να συγκινηθούμε με την τελευταία του κούρσα πριν αποσυρθεί από την ενεργό δράση, στον αγώνα των 10χλμ. κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα, απέδειξε για άλλη μια φορά το μεγαλείο του χαρακτήρα του!

Το καμάρι της ελληνικής κολύμβησης προσέφερε υπογεγραμμένο το σκουφάκι που φορούσε στην κούρσα της ζωής του, προκειμένου να δημοπρατηθεί και τα έσοδα να διατεθούν στην αγορά αναπηρικών αμαξιδίων για τους αθλητές με αναπηρία. Μπορείτε να επισκεφθείτε ΕΔΩ τη σελίδα της δημοπρασίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 16 Αυγούστου 2016, ο Σπύρος Γιαννιώτης με χρόνο 1.52.59.8, ίδιο με εκείνο του Ολλανδού Φέρι Βέερμαν που τερμάτισε τελικά πρώτος μετά από την εξέταση του φώτο φίνις, κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον κόσμο και το πολυπόθητο ολυμπιακό μετάλλιο που έλειπε από τη συλλογή του.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.