Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Ο ορός που «σβήνει» τα ορατά αποτυπώματα του καθημερινού τρόπου ζωής από την επιδερμίδα!

Ο ορός που «σβήνει» τα ορατά αποτυπώματα του καθημερινού τρόπου ζωής από την επιδερμίδα!

VICHY - Ambiance Idéalia,3_retouche

Άγχος, κούραση, ήλιος, ρύπανση, μη ισορροπημένη διατροφή… Γιατί πρέπει να “φαίνονται” στην επιδερμίδα; Η Vichy αναπτύσσει μια νέα προσέγγιση στην αντιμετώπιση της γήρανσης, που λαμβάνει υπόψη της τη «συμπεριφορά και τον τρόπο ζωής». Πολλές επιστημονικές δημοσιεύσεις αποδεικνύουν ότι ο σύγχρονος τρόπος ζωής και η αλληλεπίδραση μας με το περιβάλλον επηρεάζουν αρνητικά την επιδερμίδα στο παρόν και στο μέλλον.

 IDÉΑLIA LIFE SERUM
Για 1η φορά ένας ορός είναι ικανός να «σβήσει» τα ορατά αποτυπώματα του καθημερινού τρόπου ζωής από την επιδερμίδα και να την προστατεύει.

Είναι βασισμένος στην ένωση 2 ισχυρών μορίων [LR2412+LHA] που ενεργούν διαδοχικά για την αποκατάσταση των ορατών επιπτώσεων του τρόπου ζωής στην επιδερμίδα μας και την προστασία της.
Έχει δοκιμαστεί με 5 κλινικές μελέτες, στις οποίες αξιολογηθήκαν 18 παράμετροι της επιδερμίδας, σε 446 γυναίκες και με επιπλέον 2 τεστ χρήσης.

VICHY - AMBIANCE IDEALIA SERUM,4
Τα αποτελέσματα

  • Λαμπερή επιδερμίδα
  • Μείωση των δυσχρωμιών
  • Ξεκούραστα χαρακτηριστικά
  • Σύσφιξη πόρων
  •  Νέα προσέγγιση στη γήρανση

Για να γίνει πιο κατανοητή η προσέγγιση της Vichy, ας πάρουμε ως παράδειγμα μια από τις πολλές μελέτες που πραγματοποιήθηκε στο πανεπιστήμιο Western Reserve μεταξύ δίδυμων γυναικών. Ενώ έχουν τα ίδια γονίδια, την ίδια ηλικία και είναι προγραμματισμένες να γεράσουν με τον ίδιο τρόπο, η ποιότητα της επιδερμίδας τους είναι και φαίνεται διαφορετική με τρόπο που επηρεάζει μέχρι και τη φαινομενική τους ηλικία. Ο μόνος παράγοντας διαφοροποίησης είναι η συμπεριφορά και ο τρόπος ζωής τους.

IDEALIA LIFE SERUM 37€

Τι είναι η «συμπεριφορική γήρανση"

Η Vichy αναφέρει αυτή την επιστημονική πραγματικότητα ως «συμπεριφορική γήρανση/ behavioral ageing» και ορίζει για 1η φορά σε ένα προϊόν περιποίησης τη σχέση μεταξύ των κλινικών ενδείξεων της επιδερμίδας και του ατομικού τρόπου ζωής (συμπεριφορά /συνήθειες).

Οι ίδιες γυναίκες γνωρίζουν ότι η συμπεριφορά και ο τρόπος ζωής τους επηρεάζει την επιδερμίδα τους. Έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε 6 χώρες ανέδειξε τις συνήθειες εκείνες που οι γυναίκες αισθάνονται ότι επιβαρύνουν την επιδερμίδα τους καθημερινά, περισσότερο ακόμα και από τη γονιδιακή κληρονομιά.

77% κούραση     71% ατμοσφαιρική ρύπανση        66% άγχος
63% μη ισορροπημένη διατροφή    47% έκθεση στον ήλιο χωρίς προστασία

Το άγχος, η κούραση, η έκθεση στον ήλιο, η ατμοσφαιρική ρύπανση, o καπνός από τα τσιγάρα και η μη ισορροπημένη διατροφή γίνονται άμεσα ορατές στην επιδερμίδα των γυναικών. Ο τρόπος ζωής και η αλληλεπίδρασή μας με το περιβάλλον, επιταχύνει την  επιφανειακή αλλά και τη σε βάθος γήρανση της επιδερμίδας μας και μεταβάλει την ποιότητά της.

Οι επιπτώσεις της συμπεριφορικής γήρανσης στην επιδερμίδα
Η βαθιά κατανόηση της φυσιολογίας του δέρματος και η εξειδικευμένη μελέτη σε γυναίκες που η επιδερμίδα τους είναι υπερβολικά εκτεθειμένη στην κούραση, το στρες, τη ρύπανση τον καπνό και τη μη ισορροπημένη διατροφή, επέτρεψε στη Vichy να καταγράψει 4 διαστάσεις της επιδερμίδας που επηρεάζεται από τον καθημερινό τρόπο ζωής:

1/ ΧΡΟΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ: θαμπή επιδερμίδα, που δεν αναπνέει, λόγω έλλειψης νερού, ξηρό αέρα, ο καπνός, η ατμοσφαιρική ρύπανση.

2/ ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ : Ανομοιομορφία, κηλίδες, λόγω υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο χωρίς προστασία.

3/ ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ: κουρασμένα χαρακτηριστικά, λεπτές γραμμές, πρόσωπο με λυπημένη, κουρασμένη όψη, σκούρες σκιές / σακούλες κάτω από τα μάτια λόγω έλλειψη ύπνου, κούραση, στρες.

4/ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ: διεσταλμένοι πόροι, κηλίδες λιπαρότητας και ξηρότητας, ερεθισμοί, κοκκινίλες, λόγω μη ισορροπημένης διατροφής, πρόχειρο φαγητό, έλλειψη βιταμινών.

To νέο IDÉALIA LIFE SERUM είναι ο 1ος ορός που “σβήνει” τα ορατά αποτυπώματα του καθημερινού τρόπου ζωής από την επιδερμίδα. Με μια ιριδίζουσα υφή - εμπλουτισμένη με χρυσές και κόκκινες πέρλες το IDÉALIA LIFE SERUM χαρίζει άμεση λάμψη. Συνδυάζει την λεπτόρρευστη υφή του ορού και την απαλότητα μιας κρέμας και επιτρέπει την βαθιά διείσδυση των πολύτιμων δραστικών συστατικών στην επιδερμίδα.

Το διακριτικό άρωμα του IDÉALIA LIFE SERUM προσφέρει την απόλυτη απόλαυση. Με βάση το χυμό φυτών και εμπλουτισμένο με φύλλα πράσινου τσαγιού, αναπτύσσεται γύρω από μια καρδιά λευκών λουλουδιών που απελευθερώνουν ήπια το άρωμά τους κατά την εφαρμογή.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.