Αρχική Νέα Ο παιδικός καρκίνος μέσα από 32 φωτογραφίες

Ο παιδικός καρκίνος μέσα από 32 φωτογραφίες

Η μητέρα, καθηγήτρια νομικής και καλλιτέχνης, Stacey Steinmerg, χρησιμοποιεί την φωτογραφία για να κάνει την διαφορά στον, ομολογουμένως, δύσκολο κόσμο του παιδικού καρκίνου. Η ίδια προσφέρει δωρεάν τις φωτογραφικές της υπηρεσίες σε οικογένειες που τα παιδιά τους νοσηλεύονται στο πανεπιστημιακό παιδικό νοσοκομείο University of Florida Shands Children's Hospital.

«Οι οικογένειες αυτές είναι πανέμορφες. Παρόλο τον πόνο που υπάρχει στις ζωές των παιδιών τους, υπάρχει τόση ομορφιά που τις περιτριγυρίζει καθημερινά, ακόμα και κατά τη διάρκεια της θεραπείας», ανέφερε η Steinberg στην Huffington Post.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 15 Φεβρουαρίου σας παρουσιάζουμε 32 υπέροχες φωτογραφίες από τους απόλυτους μαχητές του καρκίνου, τα παιδιά, και τις οικογένειές τους.

Σε συνεργασία με την Huffingtonpost.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.