Αρχική InfoTeens Sports Ο Πανιώνιος απέκτησε τη δική του μαθητική κερκίδα!

Ο Πανιώνιος απέκτησε τη δική του μαθητική κερκίδα!

mathitikiΟ Δήμος Ν. Σμύρνης ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με την ΠΑΕ Πανιώνιος για την λειτουργία μαθητικής κερκίδας στους εντός έδρας αγώνες ποδοσφαίρου για την σεζόν 2014-2015. Με την κοινή προσπάθεια συνεργασίας του Δήμου και της ΠΑΕ οι στόχοι είναι οι εξής:

Α. Στην στήριξη της ομάδας ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Πανιώνιος στην αγωνιστική προσπάθεια που καταβάλλει.

Β. Στην καλλιέργεια πνεύματος σεβασμού και αναγνώρισης της προσπάθειας των αθλητών στους αγωνιστικούς χώρους, δημιουργώντας φιλάθλους με νέες αντιλήψεις και ιδανικά, ξεκινώντας από την ευαίσθητη ηλικία των παιδιών Α΄βάθμιας Εκπαίδευσης.

panionios boysΓ. Στην ανάδειξη του αθλητισμού ως μέσου κοινωνικοποίησης και ομαλής ένταξης των νέων ανθρώπων σε μια κοινωνία υψηλού ανταγωνισμού και έντονων διαφοροποιήσεων.

Δ. Στην ευαισθητοποίηση των νέων ανθρώπων για μια ενεργή συμμετοχή τους στον αθλητισμό και την δια βίου άσκηση. Η φιλοξενία των παιδιών και των συνοδών τους θα γίνεται σε ειδική μαθητική κερκίδα με την λήψη αυστηρών μέτρων προστασίας και ελέγχου από εντεταλμένους υπαλλήλους της ΠΑΕ Πανιώνιος.

mathitiki pgss vs osfp


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.