Ο ΠΑΟΚ στηρίζει τον αγώνα που δίνει η Μυρτώ μετά από την κακοποίηση στην Πάρο

Η Μυρτώ που συγκλόνισε το πανελλήνιο με την υπόθεση της κακοποίησης που δέχθηκε πριν από 4,5 χρόνια στην Πάρο, συνάντησε την ομάδα του ΠΑΟΚ πριν από την αναμέτρηση με την ΑΕΛ στη Λάρισα.

Η οικογένεια επισκέφθηκε το ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή του ΠΑΟΚ στη Λάρισα. Η Μυρτώ είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» του Βορρά, οι οποίοι με τη σειρά τους έδειξαν έμπρακτα ότι είναι δίπλα στην προσπάθεια της οικογένειας. Ο ΠΑΟΚ ανέβασε στη σελίδα της ομάδας στο Facebook φωτογραφία της ομάδας μαζί με τη Μυρτώ και έγραψε αναλυτικά:

«Το καλοκαίρι του 2012 η απίστευτη περιπέτειά της συγκλόνισε την κοινή γνώμη. Πέντε χρόνια μετά, τα φώτα έχουν σβήσει, αλλά ο αγώνας που δίνει η Μυρτώ συνεχίζεται πιο έντονος. Στα 19 της χρόνια πλέον, παλεύει καθημερινά μαζί με την οικογένειά της για μια καλύτερη ποιότητα ζωής μέσω ειδικών θεραπειών στο κέντρο Animus στη Λάρισα.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται δίπλα στη Μυρτώ και στηρίζει έμπρακτα την προσπάθειά της μέσω του κοινωνικού προγράμματος PAOK Action. Η Μυρτώ και η οικογένειά της επισκέφτηκαν την αποστολή της ομάδας λίγο πριν τον αγώνα με τη Λάρισα, προκειμένου η 19χρονη νικήτρια ζωής να γνωρίσει από κοντά τους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Από σήμερα, άλλωστε, η Μυρτώ έχει τη δική της φανέλα με το όνομά της στην πλάτη, καθώς αποτελεί επίτιμο μέλος της οικογένειας του συλλόγου. Και υποσχέθηκε πως μόλις έχει τη δυνατότητα θα έρθει και στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον ΠΑΟΚ από κοντά.

Μυρτώ είμαστε μαζί σου…»