Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Ο παπουτσωμένος γάτος

Ο παπουτσωμένος γάτος

Ο ΠΑΠΟΥΤΣΩΜΕΝΟΣ ΓΑΤΟΣ PHOTO

Το Κουκλοθέατρο της Χ.Α.Ν.Θ., θα παρουσιάζει την παράσταση με τίτλο «Ο παπουτσωμένος γάτος», κάθε Κυριακή του Νοεμβρίου (3,10,17,24), στις 12 το μεσημέρι.
Οι κούκλες, τα σκηνικά, η ερμηνεία και η μουσική επένδυση φέρουν την υπογραφή της Χριστίνας και της Λίτσας Μπήτιου, που υπόσχονται να δώσουν στα παιδιά τη δοκιμασμένη συνταγή του κουκλοθέατρου: ψυχαγωγία και αγωγή.

Λίγα λόγια για το έργο

«Ο παπουτσωμένος γάτος», του Περώ.
Ευφάνταστος, πραγματικός αλλά και παραμυθένιος συνάμα, μιλάει και συμπεριφέρεται σαν άνθρωπος, αλλά αισθάνεται ως ζώο γι’ αυτό είναι και πιστός. Διαπραγματεύεται στο σύντομο αφηγηματικό του λόγο, την καπατσοσύνη που τη συναντάμε διάχυτη στην καθημερινότητα, αλλά παράλληλα και την ευγνωμοσύνη που λιγοστεύει μέσα από τις χούφτες μας.
Με δύο αλλαγές σκηνικών και με πολλές κούκλες, το παραμύθι και η μαγεία του κουκλοθέατρου ζωντανεύουν τα άψυχα, ενώ ταξιδεύουν μικρούς και μεγάλους, στην άφθαρτη πραγματικότητα της φαντασίας.
Τοποθεσία: Το Κουκλοθέατρο της Χ.Α.Ν.Θ., Μικρή Αυλαία της Χ.Α.Ν.Θ. Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ., Θεσσαλονίκη.
Ημερομηνία: κάθε  Κυριακή του Νοεμβρίου, στις 12.00 το μεσημέρι.
Παράσταση: «Ο παπουτσωμένος γάτος».
Διάρκεια: Μία ώρα.
Πληροφορίες: 2310.241007, κιν.6936.985171, www.puppetry.gr.
Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος 6€.
Καθημερινές παραστάσεις για σχολεία και παιδικούς σταθμούς, στη Μικρή Αυλαία της Χ.Α.Ν.Θ. ή στο χώρο των σχολείων, κατόπιν συνεννόησης.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.