Αρχική InfoDad Ο πατέρας που έφτιαξε από το μηδέν ένα κέντρο αποκατάστασης για την κορούλα του με προβλήματα αναπηρίας - Δείτε το βίντεο

Ο πατέρας που έφτιαξε από το μηδέν ένα κέντρο αποκατάστασης για την κορούλα του με προβλήματα αναπηρίας - Δείτε το βίντεο

superdad-featureΗ δύναμη της πατρικής αγαπής είναι εξίσου δυνατή με την μητρική. Μια τρυφερή ιστορία που διαβάσαμε και ένα βιντεάκι που την συνοδεύει μάς υπενθύμισε ότι η αγάπη του γονιού για το παιδί είναι αδιάκοπη και πάντα ο γονιός αναζητά ή δημιουργεί αν χρειαστεί τις καλύτερες συνθήκες για να μεγαλώσει το παιδί του ισότιμα με όλα τα υπόλοιπα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η  Sarah Jane Donohue μόλις πέντε ημερών μωρό, δέχθηκε το βίαιο και απότομο κούνημα της νοσοκόμας του μαιευτηρίου. Το απότελεσμα αυτής της εγκληματικής και πέραν πάσης λογικής ενέργειας ήταν καταδικαστικό για την μικρούλα καθώς  απεκόμισε δύο σπασμένες κλείδες, τέσσερα σπασμένα πλευρά, και το χειρότερο όλων, υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό τραύμα  με απώλεια πάνω από 60% του οπίσθιου φλοιού.

dad_060614_jbrown_04

Όταν ήρθε η ώρα να πάει στο σχολείο,  ο πατέρας της, Patrick Donohue, δεν μπορούσε να βρει ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα στη Νέα Υόρκη που θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις εκπαιδευτικές ανάγκες παιδιών με αντίστοιχα της κόρης εγκεφαλικά προβλήματα. Δεν το έβαλε κάτω αλλά αντιθέτως οραματίστηκε και υλοποίησε από το μηδέν τη δημιουργία ενός ιδρύματος  που θα παρέχει κορυφαία εκπαίδευση στα παιδιά με βλάβες του εγκεφάλου.

110121e_donohue_5839


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.