Αρχική InfoTeens Sports Ο Πειραιάς γιορτάζει τις «Ημέρες Θάλασσας» και μάς καλεί σε μια επίδειξη πόλο και συγχρονικής κολύμβησης (31/5)

Ο Πειραιάς γιορτάζει τις «Ημέρες Θάλασσας» και μάς καλεί σε μια επίδειξη πόλο και συγχρονικής κολύμβησης (31/5)

gianniotis_1Ο Δήμος Πειραιά στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ημέρες Θάλασσας - Πειραιά», διοργανώνει εκδήλωση Αγώνων Επίδειξης Πόλο, με τη συνεργασία –συμμετοχή των Ακαδημιών Κοριτσιών και Αγοριών του Ολυμπιακού & Εθνικού Πειραιά, καθώς και των ομάδων Πόλο του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής και Επίλεκτων Πειραιά, που θα διεξαχθούν την Κυριακή, 31 Μαΐου, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πειραιά. Επίσης, στους αγώνες θα προσφέρει ένα εκπληκτικό θέαμα για το κοινό η Εθνική Ομάδα Συγχρονισμένης Κολύμβησης με μια εντυπωσιακή επίδειξη της.

gianniotis_2

Τέλος, η εκδήλωση θα κλείσει με την απονομή Βραβείων σε Ομάδες και Αθλητές για την προσφορά και τις επιτυχίες τους στο χώρο του Αθλητισμού και της καλλιέργειας του αθλητικού πνεύματος και του ιδεώδους «ΕΥ ΑΓΩΝΙΣΕΣΘΑΙ». Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για το κοινό στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πειραιά (Καραγεώργη Σερβίας 6, Καστέλλα). Ώρα έναρξης προσέλευσης κοινού 11:00 το πρωί.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 31 MΑΪΟΥ 2015 :

11:30 Έναρξη Εκδήλωσης – Χαιρετισμός
11.:40 Αγώνας Επίδειξης Ακαδημιών γεν.2002 Κοριτσιών Ολυμπιακός Πειραιά- Εθνικός Πειραιά
12.00: Αγώνας Αγώνας Επίδειξης Ακαδημιών γεν.2002 Αγοριών Ολυμπιακός Πειραιά- Εθνικός Πειραιά
12:20 Αγώνας Επίδειξης Λιμενικού Σώματος - Επίλεκτων Πειραιά
13:00 Επίδειξη Εθνικής Ομάδας Συγχρονισμένης Κολύμβησης
13:15 Βράβευση Ομάδων και Αθλητών


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.