Ο Πέτρος Πολυχρονίδης δίνει μάχη για να σώσει το βαφτιστήρι του από τον καρκίνο

Μια μεγάλη μάχη για να σώσει το βαφτιστήρι του δίνει ο παρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης. Ο 5χρονος Βαγγέλης Ελευθεριάδης πάσχει από νευροβλάστωμα, μια πολύ επιθετική μορφή καρκίνου και η μόνη ελπίδα για να σωθεί, είναι να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Memorial της Αμερικής με κόστος νοσηλείας 500.000 δολάρια.

Ο παρουσιαστής του «Τροχού της Τύχης» βρέθηκε καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή μαζί με τη μητέρα του μικρού, Δήμητρα Βογιατζή, και έκαναν έκκληση για να συγκεντρωθούν τα χρήματα και να σωθεί ο μικρός Βαγγέλης.

Ύστερα από 21 χημειοθεραπείες, ακτινοβολίες, μεταμοσχεύσεις και επεμβάσεις, ο μικρός κατάφερε για τρίτη φορά να βγει νικητής, με το επιστημονικό προσωπικό της κλινικής του Λονδίνου όπου νοσηλεύεται, να υποκλίνεται στη δύναμη και τη θέλησή του για ζωή.

«Θέλω να σας συστήσω έναν αληθινό σούπερ ήρωα. Ο Βαγγελάκης είναι 5 ετών και κερδίζει τρία χρόνια τώρα έναν τρομερό εχθρό! Τον καρκίνο. Πέντε λεπτά να δώσετε σημασία και μια φοβερή φατσούλα, θα συνεχίσει να χαμογελά μαζί με όλα τα παιδιά του κόσμου. Πρόσφατα, η τελευταία ενημέρωση των γιατρών δεν άφησε καμία ελπίδα για το παιδί μου, γιατί παιδί μου τον νιώθω τον Βαγγέλη. Μας έδωσαν 85% πιθανότητα σήμερα να ξαναχτυπήσει ο καρκίνος με νέα μετάσταση», αναφέρει ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Όσοι το επιθυμούν, μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα στο Facebook «Παλεύουμε για τον Βαγγελάκη-Fight For Evangelos Life» όπου περιγράφεται το ιστορικό της ασθένειάς του, και να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορούν να βοηθήσουν το μικρό παιδί.