Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Ο πιανίστας - φαινόμενο Βασίλης Βαρβαρέσος έρχεται στο Θέατρο Αυλαία! (από 12/6)

Ο πιανίστας - φαινόμενο Βασίλης Βαρβαρέσος έρχεται στο Θέατρο Αυλαία! (από 12/6)

VarvaresosΟ πιανίστας - φαινόμενο Βασίλης Βαρβαρέσος έρχεται στο Θέατρο Αυλαία για να μας μαγέψει. Το πρόγραμμα του Βασίλη Βαρβαρέσου στο Αυλαία ξεκινάει την Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014 με το event Crescendo, συνεχίζει την Δευτέρα 16 Ιουνίου με ένα σεμινάριο πιάνου με τίτλο «Πέρα από την τεχνική», και κλείνει την Τρίτη 17 Ιουνίου με ένα μοναδικό Ρεσιτάλ Πιάνου.

“Crescendo” - Event
Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014, 21.00

Το εμπνευσμένο event στις 12 Ιουνίου θα περιλαμβάνει μία ομιλία, που θα μας εισάγει στις βασικές αρχές του μουσικού κόσμου – της απόλαυσης του μουσικού κειμένου και της ενεργητικής / καλλιτεχνικής ακρόασης και θα συνεχίσει μουσικά με μοναδικό στόχο να ενεργοποιήσει όλες τις αισθήσεις μας. Στις 12 Ιουνίου ο Βασίλης Βαρβαρέσος θέλει να νιώσουμε τη μουσική ως πρόσληψη, μέσω της σάρκας, των κινήσεων της ψυχής. Ο ευφυής πιανίστας μας ταξιδεύει με έργα των Beethoven Chopin, Carter και Rachmaninoff και ξετυλίγει αυτό το βράδυ ένα μανιφέστο για την εισαγωγή του κοινού στο μυστηριακό κόσμο της μουσικής απόλαυσης.

Τα κομμάτια που θα ερμηνεύσει ο καλλιτέχνης θα πλαισιώσουν : ηθοποιοί απαγγέλλοντας κείμενα και ποιήματα, εκλεπτυσμένοι φωτισμοί, αλλά και γεύσεις επιλεγμένων κρασιών που θα προσφέρονται στους θεατές σε συνδυασμό με το κάθε κομμάτι. Η Ποίηση, τα Χρώματα και πάνω από όλα η Μουσική, με συνεκτικό ιστό το Λόγο, ισορροπούν πάνω στις λεπτές γεύσεις διαφορετικών ειδών κρασιού, έχοντας σκοπό να κεντρίσουν τις ανομολόγητες καλλιτεχνικές ευαισθησίες του κάθε ακροατή.

Ημέρες & Ώρες:
Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014, 21.00
Τιμές εισιτηρίων:
Γενική είσοδος 10 €

“Πέρα από την τεχνική” - Σεμινάριο Πιάνου
Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014, 10.00-16.00

Με δεκαετή φοίτηση στη Σχολή Juilliard της Νέας Υόρκης (πτυχίο, μεταπτυχιακό και διδακτορικό στο πιάνο) και έχοντας διατελέσει βοηθός καθηγητή στην ίδια Σχολή, και με Diplôme d’ Artiste-Interprète μετά από διετείς σπουδές στο Conservatoire National et Supérieur de Musique et de Danse de Paris, ο Βασίλης Βαρβαρέσος δίνει ένα σεμινάριο πιάνου σε σπουδαστές ανωτέρας σχολής, πτυχιούχους και διπλωματούχους που ευελπιστούν να εκλεπτύνουν τόσο τις μουσικές, όσο και τις τεχνικές τους γνώσεις πάνω στο πιάνο.

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 10 άτομα
Μέγιστος αριθμός ακροατών: 20 άτομα

Ημέρες & Ώρες:
Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014, 10.00 – 16.00
Τιμές Σεμιναρίου:
Συμμετέχοντες 40 €, Ακροατές 15€

Πληροφορίες & Αιτήσεις Συμμετοχής:
Θέατρο Αυλαία
Τσιμισκή, Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ.
2310 237.700

Ρεσιτάλ πιάνου
Τρίτη 17 Ιουνίου 2014, 21.00

Ο Βασίλης Βαρβαρέσος, πιανίστας-φαινόμενο ή ανακάλυψη- όπως έχει χαρακτηριστεί στις διεθνείς εμφανίσεις του-, μετά από τρία χρόνια απουσίας από ρεσιτάλ στη γενέτειρα πόλη του, επιστρέφει ανανεωμένος για ένα μαγευτικό Ρεσιτάλ πιάνου στη σκηνή του Θεάτρου Αυλαία.
Λίγο πριν το ντεμπούτο του στο Φεστιβάλ του Nohant της Γαλλίας και μετά από σειρά ετών, ο Βασίλης Βαρβαρέσος επιλέγει για το Ρεσιτάλ του στη Θεσσαλονίκη κομμάτια των Chopin, Schumman, Litszt και Wagner με την επιθυμία να φτιάξει ένα πρόγραμμα που θα μας δείξει με τον καλύτερο τρόπο τη δυναμική και τον πλούτο της μουσικής.

Ημέρες & Ώρες:
Τρίτη 17 Ιουνίου 2014, 21.00
Τιμές εισιτηρίων:
Κανονικό 15 €, Μειωμένο 10 €

Κρατήσεις & Προπώληση εισιτηρίων
Θέατρο Αυλαία
Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ. (πλευρά Τσιμισκή)
2310 237.700


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter