Ο πιο αξιόπιστος σύνδεσμος φορητής επικοινωνίας με το μωρό σας

DIGITAL 2(1)H νέα συσκευή παρακολούθησης μωρού  Philips Avent για εικόνα όλο το 24ωρο, από οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού είναι ο πιο αξιόπιστος σύνδεσμος φορητής επικοινωνίας με το μωρό. Χάρη στη ψηφιακή  τεχνολογία, είστε διαρκώς συνδεδεμένοι με το μωρό σας με απόλυτη ασφάλεια. Με οθόνη LCD 2,4 ιντσών για να μπορείτε να δείτε το μωρό σας οποιαδήποτε στιγμή της μέρας ή της νύχτας. Έγχρωμη εικόνα κατά τη διάρκεια της μέρας, ασπρόμαυρη εικόνα υπερύθρων τη νύχτα. Μείνετε συνδεδεμένοι με το μωρό σας σε εμβέλεια 150 μέτρων και δείτε την παραμικρή κίνηση του μωρού σας με οπτικό ζουμ 2x και μετατόπιση. Ασφαλής ιδιωτική σύνδεση με αυτόματη επιλογή καναλιού για να ακούτε μόνο το μωρό σας και τίποτα άλλο. Η ψηφιακή οθόνη πραγματοποιεί ταυτόχρονη εναλλαγή μεταξύ 120 καναλιών, ώστε να διατηρεί τη σύνδεση σας απρόσβλητη από οποιαδήποτε παρεμβολή. Με αυτόματη ενεργοποίηση οθόνης όταν εντοπίζεται θόρυβος στο δωμάτιο του μωρού σας. Ο έλεγχος φωτεινότητας και έντασης ήχου σας επιτρέπει να βλέπετε εύκολα το παιδί σας.

Ενδεικτικές λυχνίες σύνδεσης και χαμηλής μπαταρίας για να είστε βέβαιοι ότι η οθόνη σας είναι συνδεδεμένη. Με φωτεινές ενδείξεις επιπέδου θορύβου που υποδεικνύουν το επίπεδο ήχου στο δωμάτιο του μωρού σας, ακόμα κι αν η μονάδα γονέα βρίσκεται σε σίγαση. Η δυνατότητα ανάρτησης σε τοίχο εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή θέα του μωρού σας. Τοποθετήστε την οθόνη παρακολούθησης στον τοίχο, χρησιμοποιώντας την επιτοίχια τοποθέτηση για βέλτιστη παρακολούθηση. Η ψηφιακή οθόνη παρακολούθησης της Philips Avent είναι συμβατή με έως και τέσσερις κάμερες οι οποίες διατίθενται ξεχωριστά για να προσθέσετε περισσότερες καθώς μεγαλώνει η οικογένεια σας.

Η σύνδεση περισσότερων από μία καμερών σημαίνει ότι μπορείτε να βλέπετε το μωρό σας από διαφορετικά δωμάτια του σπιτιού όλο το 24ωρο. Αυτόματη εναλλαγή εικόνας από όλες τις συνδεδεμένες κάμερες για να βλέπετε όλα τα διαφορετικά δωμάτια στο σπίτι ή ξεχωριστά τα παιδιά σας.