Αρχική Νέα Ο Πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» απαντά στα δημοσιεύματα για την υγεία του

Ο Πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» απαντά στα δημοσιεύματα για την υγεία του

Ανακοίνωση μέσω του λογαριασμού του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Facebook, εξέδωσε ο Πρόεδρος Κώστας Γιαννόπουλος αναφορικά με τα δημοσιεύματα για την περιπέτειας της υγείας του, θέλοντας να ενημερώσει προσωπικά εκείνους που ενδιαφέρονται πραγματικά.

«Μετά τα σημερινά δημοσιεύματα για το πρόβλημα υγείας μου θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μετά από την δύσκολη και επιτυχημένη εγχείρηση που είχα και το πείσμα να είμαι στην 1η γραμμή από την 1η στιγμή με καλή ψυχολογία από τις ευχές των παιδιών και των εκατοντάδων φίλων μας, είμαι πολύ καλά!

Απλά σύμφωνα με τις οδηγίες των γιατρών μου ακολουθώ προληπτική χημειοθεραπεία μέχρι τον Νοέμβριο (ένα 3μερο στο νοσοκομείο ανά 15μερο). Όλες τις άλλες μέρες είμαι καλά και συνεχίζω το έργο μου, μαζί με τους πολύτιμους συνεργάτες μου.

Από «ενδιαφέρον» κάποιοι υπερβάλουν. Ξέρω ότι πολλοί ενδιαφέρονται και ήθελα να ενημερώσω προσωπικά.

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! Συνεχίζουμε...

Κώστας Γιαννόπουλος»


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.