Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Ο πρωταθλητής και συγγραφέας Νίκος Μιχαλόπουλος εύχεται στο Infokids.gr για το νέο έτος

Ο πρωταθλητής και συγγραφέας Νίκος Μιχαλόπουλος εύχεται στο Infokids.gr για το νέο έτος

Τον Δεκέμβριο του 2010 κατάφερε να τοποθετήσει την ελληνική σημαία στην υψηλότερη κορυφή (6.000μ.) της Αφρικής, το όρος Κιλιμάντζαρο, ως μέλος μιας ομάδας αθλητών, ολυμπιονικών και παραολυμπιονικών απ’ όλο τον κόσμο, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για το Mathare Youth Sports Association στο Ναϊρόμπι, που φιλοξενεί παιδιά-θύματα βίας, πολέμου και ασθενειών.

Ο Νίκος Μιχαλόπουλος, εκπαιδευτικός, πρωταθλητής και βραβευμένος συγγραφέας από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, στέλνει τις ευχές του μέσω του Infokids.gr για το νέο έτος που έρχεται:

«Το εσωτερικό μας φως είναι αυτό που μπορεί να κρατήσει μακριά μας κάθε είδους βία.

Εύχομαι να μπορέσουμε όλοι να το ακολουθήσουμε, να το εμπιστευτούμε και να το αφήσουμε να μας ζεστάνει και να μας οδηγήσει σε έναν κόσμο, όπως ακριβώς τον έχουμε φανταστεί. Έναν κόσμο που εκτιμά τις διαφορές μας, τις διαφορές αυτές που τον καθιστούν πολύ πιο ενδιαφέροντα και πιο φιλικό για όλους.

Όχι στη Βία!!!
Ναι στη Διαφορετικότητα!!!
Ναι στη Ζωή!!!»

Νίκος Μιχαλόπουλος
«Ονειρεύομαι Θέλω Μπορώ»


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.