Αρχική Infokids Συνταγές Ο Ρούντολφ το ελαφάκι έγινε σοκολατάκι!

Ο Ρούντολφ το ελαφάκι έγινε σοκολατάκι!

Ο Ρούντολφ το ελαφάκι έγινε σοκολάτακι και θα διακοσμήσει με μοναδικό τρόπο την πιατέλα των γλυκών στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Υλικά:

1 μπάρα σοκολάτα γάλακτος
2 μπάρες σοκολάτας με γεύση καραμέλα
2 ματάκια αυτοκόλλητα από παλιό παιχνίδι
κόκκινα κουφέτα τύπου Smarties

ψαλίδι κουζίνας
ένα κουπάτ χριστουγεννιάτικο δέντρο

Εκτέλεση:

Ξετυλίξτε σοκολάτες. Καλό θα ήταν να τις βάλετε στο φούρνο μικροκυμάτων για λίγα δευτερόλεπτα ώστε να μαλακώσουν. Παίρνετε το κουπάτ χριστουγεννιάτικο δέντρο και το πιέζετε επάνω στην σοκολάτα καραμελα. Εν συνεχεία αφαιρείτε το κουπάτ και κόβετε στην μέση το δεντράκι ώστε να προκύψουν τα κέρατα του τάρανδου. Και την υπόλοιπη καραμέλα θα κάνετε κυκλάκια για το στόμα. Στο Τέλος θα βάλετε επάνω στην σοκολάτα τα κέρατα, το στόμα, τα ματάκια και τα κουφέτα. Τα σοκολατένια σας ελαφάκια είναι έτοιμα!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.