Αρχική Βιβλία Ο σκαντζόχοιρος που ξέχασε να φοβηθεί

Ο σκαντζόχοιρος που ξέχασε να φοβηθεί

skantzoxoiros_RGB (1)Τι είναι αυτό που κάνει τον μικρό Οδυσσέα να φοβάται; Και τι του αποκαλύπτει η Μυρτώ για να τολμήσει τελικά το μεγάλο ταξίδι; Ο Οδυσσέας, ένας μικρός σκαντζόχοιρος, γεννιέται τρυφερός και ταυτόχρονα περίεργος να γνωρίσει τον κόσμο. Μέσα του όμως αρχίζει να γεννιέται ο φόβος. Κι όσο περισσότερο φοβάται τόσο πιο τρομερός δείχνει στην όψη! Μέχρι που γνωρίζει τη Μυρτώ, μια όμορφη πεταλούδα που θα γίνει φίλη του και θα του μιλήσει για τη δύναμη των μικρών πλασμάτων... Κι έτσι η συντροφικότητα και η φιλία τους θα γίνει εφαλτήριο για μια ζωή γεμάτη περιπέτεια και γνώση.

Ο σκαντζόχοιρος που ξέχασε να φοβηθεί είναι μια ιστορία για το πώς δημιουργούνται οι φόβοι μέσα μας, πώς μας κυριεύουν και τι μπορούμε να κάνουμε για να τους ξεπεράσουμε. Με απλή γλώσσα αλλά γεμάτη δυνατά νοήματα, με ευρηματικές ιδέες και με χρώμα που ξεχειλίζει, τα μικρά παιδιά θα κάνουν ένα γενναίο βήμα στον κόσμο και οι γονείς θα βρουν έναν ακόμα τρόπο επικοινωνίας με τα παιδιά τους.

ΚΕΙΜΕΝΟ: Ιωάννα Γιαννακοπούλου

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ: Ζωή Σεϊτάνη

ΣΕΛ.: 42

ISBN: 978-618-5048-03-7

Eδόσεις: Αιώρα


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.