Ο Snoopy περιμένει τα παιδιά σε ένα εορταστικό διήμερο στα καταστήματα Nef-Nef (19-20/12)

O Gus, ο Snoopy και ο γλυκός αρκούδος της Forever Friends σας προσκαλούν μαζί με τη NEF-NEF στις 19 & 20 Δεκεμβρίου σε ένα festive διήμερο γεμάτο από άρωμα, γεύση και πνεύμα Χριστουγέννων!

Στο νέο κατάστημα NEF-NEF Homeware Νέας Σμύρνης, από τις 11:00 το πρωί έως τις 3:00 το μεσημέρι, ο αγαπημένος και JOYful chef – Gus Αθανασιάδης ετοιμάζει και προσφέρει με πολύ κέφι παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα Σμυρνέικα κεράσματα σε γιορτινούς ρυθμούς. Διαφορετικά στυλ τραπεζιών -κλασικό, minimal, country, floral- δίνουν εορταστικές ιδέες διακόσμησης και εμπνέουν να ετοιμάσετε το πιο κομψό art de la table. Μια έκπληξη περιμένει τα πιτσιρίκια! Το πιο γλυκό αρκουδάκι της Forever Friends θα βρίσκεται στο κατάστημα να σας ξεναγήσει στην Big Hugs την πιο τρυφερή βρεφική σειρά της NEF-NEF Homeware και να γεμίσει τον παιδικό κόσμο με όμορφα όνειρα και χαμόγελα!

Στο ατμοσφαιρικό κατάστημα NEF-NEF Homeware Χαλανδρίου, μουσικές και πολύχρωμοι φωτισμοί παρασύρουν στο πνεύμα των εορτών. Το πιο stylish Click Box σας περιμένει για να φωτογραφηθείτε με τους αγαπημένους σας, να φτιάξετε το δικό σας εξώφυλλο, να ταξιδέψετε με μια εικόνα στον κόσμο και να στείλετε την πιο όμορφη ευχή με ένα κλικ! Guest star o Snoopy, αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων, υπόσχεται ότι όλα είναι δυνατά όταν κυνηγάς τα όνειρα σου! Επιλέξτε το τέλειο δώρο από την ιδανική Xmas List που  δημιούργησε ο interior designer Ηλίας Γαβριήλ, για να τυλίξετε με ζεστασιά και θαλπωρή το σπίτι σας.

  • NEF-NEF HOMEWARE Χαλάνδρι, Αγίας Παρασκευής 27, τηλ: 216 7003930
  • NEF-NEF HOMEWARE Νέα Σμύρνη, Κ. Παλαιολόγου 2, τηλ: 216 9390205