Αρχική Deco Ο Σπύρος Σούλης με την Iktinos Marmaron στη διεθνή έκθεση Maison & Objet στο Παρίσι

Ο Σπύρος Σούλης με την Iktinos Marmaron στη διεθνή έκθεση Maison & Objet στο Παρίσι

Spice bowl για την παρουσίαση των μπαχαρικών στο τραπέζι.

Spice bowl για την παρουσίαση των μπαχαρικών στο τραπέζι.

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της ΙKTINOS MARMARON – SPIROS SOULIS DESIGNS, στην Έκθεση MAISON & OBJET στο Παρίσι, την κορυφαία διοργάνωση για το interior design στον κόσμο.
Το περίπτερο της ΙKTINOS MARMARON – SPIROS SOULIS DESIGNS, που σχεδιάστηκε από τον ίδιο το Σπύρο Σούλη, βρισκόταν στο Hall 7, στον ίδιο χώρο όπου φιλοξενήθηκαν οι μεγαλύτεροι οίκοι, οι VIP και οι προτάσεις υψηλού και exclusive design. Ήταν ένα από τα 4 περίπτερα που εκπροσώπησαν την Ελλάδα, ενώ επιλέχθηκε ως ένα από τα καλύτερα της Έκθεσης ανάμεσα σε 3.000 περίπτερα απ΄όλο τον κόσμο, και θα παρουσιαστεί στο επίσημο φωτογραφικό υλικό και στο ειδικό video της Έκθεσης.

Μονή βάση οδοντόβουρτσας από λευκό μάρμαρο Θάσου.

Μονή βάση οδοντόβουρτσας από λευκό μάρμαρο Θάσου.

Η παρουσία της εταιρείας στην Έκθεση κέρδισε τις εντυπώσεις και την αποδοχή όλων των επισκεπτών. Όλοι συμφώνησαν πως τα εκθέματα της ΙKTINOS MARMARON – SPIROS SOULIS DESIGNS ήταν καινοτόμα και πρωτοποριακά, και εισάγουν μία εντελώς νέα πρόταση στο χώρο του σπιτιού. Στο περίπτερο βρέθηκαν σχεδιαστές και έμποροι από τους καλύτερους διεθνείς οίκους, ενώ σημαντικοί εκπρόσωποι του διεθνούς design επισκέφτηκαν το περίπτερο για να θαυμάσουν τις δημιουργίες του Σπύρου Σούλη και φυσικά, να τον γνωρίσουν από κοντά.

Γουδί σμιλεμένο σε μάρμαρο Νέστου

Γουδί σμιλεμένο σε μάρμαρο Νέστου

Η συμμετοχή της ΙKTINOS MARMARON – SPIROS SOULIS DESIGNS στη MAISON & OBJET και η απήχηση των πρωτοποριακών της εκθεμάτων, έθεσαν τα θεμέλια για διεθνείς συνεργασίες που θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπει ο κόσμος το ελληνικό design.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.