Αρχική InfoMommy Υγεία Ο Σταμάτης Μαλέλης στο Mental Health Conference μιλά για την κατάθλιψη που βίωσε

Ο Σταμάτης Μαλέλης στο Mental Health Conference μιλά για την κατάθλιψη που βίωσε

Σταμάτης Μαλέλης

Στη διάρκεια του συνεδρίου «Mental Health Conference: Political Imperatives and Economic Challenges in Times of Crisis», το εξειδικευμένο συνέδριο για τις ψυχικές παθήσεις, που οργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, από το Health Daily και το kontasou.com, υπό την αιγίδα του ΣΦΕΕ, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη παρουσιάστηκαν όλα τα κρίσιμα θέματα της ψυχικής υγείας. Νωρίτερα, ο Σταμάτης Μαλέλης, Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Ομίλου ΣΚΑΪ και ο εμπνευστής της πλατφόρμας kontasou.com, της πρώτης διαδικτυακής πλατφόρμας για την κατάθλιψη, στην ομιλία του αναφέρθηκε στον προσωπικό του σκοπό που δεν είναι άλλως από την ενημέρωση του κόσμου για την κατάθλιψη.

Μέσα από το προσωπικό του βίωμα κατάλαβε τη σοβαρότητα της κατάθλιψης στον άνθρωπο, κάτι που τον οδήγησε στο να πάρει την απόφαση να δημιουργήσει μια διαδικτυακή πλατφόρμα, την kontasou.com. «Όλη η ομάδα του kontasou.com σκοπό έχει να βοηθήσει με ανιδιοτέλεια τους ανθρώπους αυτούς να νιώσουν ότι δεν είναι μόνοι τους στην κατάσταση που βιώνουν» σημείωσε ο κ. Μαλέλης. «Μέσα από αυτή τη διαδικασία αισθάνομαι λύτρωση. Για εμένα το βίωμα της κατάθλιψης είναι ό,τι πιο τρομακτικό έχω αντιμετωπίσει στη ζωή μου. Καταλαβαίνω λοιπόν τι βιώνουν όλοι οι άνθρωποι που έχουν κατάθλιψη και έχω θέση ως στόχο της ζωής μου να γυρίσω όλη την Ελλάδα και να μεταφέρω τα βιώματά μου, ώστε να τους βοηθήσω να καταλάβουν ότι δεν είναι μόνοι τους» τόνισε ιδιαίτερα ο κ. Μαλέλης.

Ο κ. Μαλέλης στάθηκε κυρίως στο γεγονός ότι η κατάθλιψη μπορεί να χτυπήσει τους πάντες, είτε είναι επιτυχημένοι είτε όχι και κάλεσε όλους τους δημοσιογράφους να βοηθήσουν στο να σπάσουν τα ταμπού και να ενημερώσουν τον κόσμο για τη σοβαρότητα της κατάθλιψης στον άνθρωπο. «Θέλω να γίνω ένα σκαλοπάτι επικοινωνίας των ανθρώπων που έχουν κατάθλιψη. Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι στην απενοχοποίησης της νόσου αυτής στην κοινωνία μας» σημείωσε ο κ. Μαλέλης.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.