Αρχική Ρωτήστε το δικηγόρο "Ο σύζυγός μου είναι απόλυτα αδιάφορος στην ανατροφή του παιδιού. Όλα τα βάρη έχουν πέσει πάνω μου..."

"Ο σύζυγός μου είναι απόλυτα αδιάφορος στην ανατροφή του παιδιού. Όλα τα βάρη έχουν πέσει πάνω μου..."

unhappy-fathersΚαλησπέρα σας,

Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα και θα ήθελα τη συμβουλή του δικηγόρου της σελίδας σας. Είμαι παντρεμένη ένα χρόνο και έχω ένα μωράκι 9 μηνών. Ο σύζυγος είναι απόλυτα αδιάφορος στην ανατροφή του παιδιού. Δεν εργάζεται ούτε έχει την πρόθεση να εργαστεί προκειμένου να βοηθήσει στα έξοδα του σπιτιού και του μικρού μας παιδιού, με αποτέλεσμα να έχουν πέσει όλα τα βάρη επάνω μου. Επίσης, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να βγει με τους φίλους του, να πιει πολύ και να επιστρέψει και να αναστατώσει και το μωρό κι εμένα. Του έχω μιλήσει με το καλό, με το κακό, αλλά καμία διαφορά. Τα μόνα περιουσιακά στοιχεία που έχει είναι το σπίτι στο οποίο μένουμε, του οποίου την επικαρπία έχει η μητέρα του. Πώς πρέπει να κινηθώ;

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Απάντηση του δικηγόρου Ιωάννη Π. Αλαβάνου

Αγαπητή κυρία,

Από ό,τι καταλαβαίνω αυτό που θέλετε είναι να διακόψετε την κοινή συμβίωση με το σύζυγό σας και να έχετε την επιμέλεια του παιδιού. Τα θέματα αυτά είναι νομικά και θα πρέπει να συνεργαστείτε με κάποιο Δικηγόρο, ο οποίος θα συντάξει τα δικόγραφα και θα σας εκπροσωπήσει στο Δικαστήριο. Δεν υπάρχει τρόπος νομικά, να υποχρεώσετε το σύζυγό σας να είναι επιμελής και να φροντίζει το παιδί σας, έτσι όπως πρέπει.

Με εκτίμηση,

Γιάννης Π. Αλαβάνος

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑΝΝΗ Π. ΑΛΑΒΑΝΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ
Κάνιγγος 27, 106 82 Αθήνα
Τηλ: +30210 3816555, +306932618706,
Fax: +30210 3816555
Email: jalavano@otenet.gr
Url: http://www.alavanos.gr/


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.