Αρχική Ρωτήστε το δικηγόρο "Ο σύζυγος μου έχει ένα παιδί από προηγούμενο γάμο και η διατροφή που δίνει είναι..."

"Ο σύζυγος μου έχει ένα παιδί από προηγούμενο γάμο και η διατροφή που δίνει είναι..."

talk-dad-teen-boyΚαλησπέρα,
είμαι παντρεμένη με το σύζυγό μου, ο οποίος είχε κάνει ένα προηγούμενο γάμο και είχε αποκτήσει ένα παιδί. Το παιδί είναι στην Α' Λυκείου (γεννημένος το 1999) και η διατροφή που δίνει είναι 350 ευρώ, ενώ και προ κρίσης έδινε τα ίδια χρήματα. Είναι στρατιωτικός και ο μισθός του είναι περίπου 1.500 ευρώ. Ο δικός μου είναι 1.200 ευρώ (εάν παίζει ρόλο) και είμαι κι εγώ στρατιωτικός. Το παιδί δεν έχει εξωσχολικές δραστηριότητες αυτή την περίοδο. Τα χρήματα που δίνει για διατροφή θεωρείτε ότι είναι πολλά, λίγα ή όσα πρέπει; Εγώ είμαι έγκυος και σε λίγους μήνες θα αποκτήσει και ένα παιδί μαζί μου. Πρώτα ο Θεός φυσικά...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Απάντηση του δικηγόρου Ιωάννη Π. Αλαβάνου

Το αν είναι αρκετό το ποσό αυτό ή όχι το κρίνει το δικαστήριο, εκτιμώντας α) το εισόδημα του υπόχρεου προς διατροφή, β) τα δικά του προσωπικά έξοδα, γ) τις δαπάνες του παιδιού, αυτές που έχουν προσκομιστεί στο δικαστήριο και δ) την κοινωνική θέση. Συνεπώς, δεν μπορώ να σας παράσχω μια γνώμη επ’ αυτού, χωρίς να γνωρίζω τα στοιχεία της δικογραφίας, που συγκροτούν όλα τα παραπάνω. Έτσι, το ερώτημα αυτό μπορεί και πρέπει να απαντηθεί από το δικηγόρο που χειρίζεται την υπόθεση και γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον το περιεχόμενο του φακέλου της δικογραφίας.

Με εκτίμηση,

Γιάννης Π. Αλαβάνος

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑΝΝΗ Π. ΑΛΑΒΑΝΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

Κάνιγγος 27, 106 82 Αθήνα

+30210 3816555,+306932618706,

fax: +30210 3816555

Email: jalavano@otenet.gr

Url: http://www.alavanos.gr/


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.