Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα «Ο Ταρτούφος»: Η αριστουργηματική κωμωδία του Μολιέρου στο Θέατρο Κολοσσαίον (από 28/4)

«Ο Ταρτούφος»: Η αριστουργηματική κωμωδία του Μολιέρου στο Θέατρο Κολοσσαίον (από 28/4)

ΤΑΡΤΟΥΦΟΣΟ πάντα επίκαιρος Ταρτούφος η διαχρονική αυτή κωμωδία, θα παρουσιάζεται στο Θέατρο Κολοσσαίον για λίγες μόνο παραστάσεις, από τις 28 Απριλίου έως τις 20 Μαΐου 2014.

Ο μοχθηρός και υποκριτής Ταρτούφος παρουσιάζοντας ένα ταπεινό και ευυπόληπτο πρόσωπο εισβάλει στο αξιοπρεπές σπίτι της οικογένειας του εύπιστου Οργκόν, προσπαθώντας να κατακτήσει την περιουσία του και να τους καταστρέψει. Πλανεύει και εξαπατά τον αφέντη του και χωρίς κανέναν ενδοιασμό προσπαθεί να ξελογιάσει τη γυναίκα του και να παντρευτεί την κόρη του. Η απάτη όμως ξεσκεπάζεται...και οι μάσκες πέφτουν.

Ο Ταρτούφος συγκαταλέγεται στα κορυφαία έργα της παγκόσμιας δραματουργίας και αποτελεί το πιο πολυπαιγμένο έργο του Μολιέρου.

Σκηνοθεσία: Στέργιος Σαραγιώτης
Μετάφραση: Φώτης Σπύρος
Σκηνικά - Κοστούμια: Χαρά Τσουβαλά
Σύνθεση-Ενορχήστρωση μουσικής: Γιώργος Χανός
Παίζουν: Δημήτρης Ελιάς , Κλαίρη Τσακίρη, Στέργιος Σαραγιώτης, Έλλη Πράντζου, Κατερίνα Αγγελίτσα , Αντώνης Βελλερoφόντης, Χρήστος Λοΐζος, Θοδωρής Κασαπίδης, Αλεξάνδρα Μούρκου, Γεώργιος Σπανός
Κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 9:00μ.μ.

Τιμή εισιτηρίου:10 €
Άνεργοι, πολύτεκνοι, φοιτητικά : 8 €

Εισιτήρια προπωλούνται στο ταμείου του θεάτρου.

Θέατρο Κολοσσαίον
Βασ. Όλγας 150, Θεσσαλονίκη
2310. 834. 996


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.