Αρχική Νέα Ο Τάσος Δούσης ξεσπά με νέα αποκαλυπτικά στοιχεία κατά της οικογένειας του εξαφανισμένου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη

Ο Τάσος Δούσης ξεσπά με νέα αποκαλυπτικά στοιχεία κατά της οικογένειας του εξαφανισμένου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη

ImageHandler1

Μετά την Έλενα Ακρίτα, η οποία έκανε λόγο για εμπλοκή πολιτικού άνδρα στην υπόθεση, ο Τάσος Δούσης, ο γνωστός δημοσιογράφος, ξέσπασε μέσω του facebook κατά της οικογένειας και το θέμα διαχείρισης του bullying που δεχόταν ο φοιτητής, κατηγορώντας την ότι δεν προστάτεψε τον Βαγγέλη για να μη στιγματιστεί.

Ας δούμε τι γράφει ο δημοσιογράφος στη σελίδα του στο facebook:

«Καλημέρα. Για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη που έγραψα εχθές έγινε κυριολεκτικά χαμός ειλικρινά δεν είχα τέτοια πρόθεση απλά είπα αυστηρά την προσωπική μου άποψη! Μου ζητήσατε όμως αρκετοί να το ψάξω το θέμα με τις γνωριμίες μου και το έκανα… λοιπόν διαβάστε και φρίξτε! Εχθές το βράδυ μίλησα με 2 εξαιρετικούς αστυνομικούς συντάκτες που καλύπτουν το θέμα και μου μετέφεραν τα εξής. Στον Βαγγέλη Γιακουμάκη οι συμφοιτητές-καθάρματα του έκαναν απίστευτα βασανιστήρια τα οποία και γνώριζαν οι υπεύθυνοι στη Σχολή. Ξυπνούσανε το παιδί το βράδυ και τον έστελναν βραδινή πορεία, τον χώνανε τα κτήνη μέσα σε ντουλάπες και του έριχναν κέρματα φωνάζοντας του να τραγουδάει (μαρτύριο τσουκ μποξ το λένε στον στρατό) ο Βαγγέλης περνούσε τα πάθη του Ιησού Χριστού και το γνωρίζανε όλοιιιιιι και όταν λέω όλοι και σημειώστε το, εννοώ ολοιιιιιι!!!!! Και οι συμμαθητές του που συμμετείχαν ή όχι στα βασανιστήρια και οι αρμόδιοι της σχολής στα Γιάννενα και εδώ είναι το θέμα και οι συγγενείς του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Το παιδί υπέφερε μόνο του, τραβούσε γολγοθά και όλοι προσπαθούσανε να το κρατήσουν κρυφό. Γιατί κρυφό; Μα για να μην στιγματιστεί οι οικογένεια στην τοπική κοινωνία… λέγανε στο παιδί ” ρε είσαι κρητικός χτυπά το χέρι σου στο τραπέζι , μην είσαι μαλθακός ” αντί να πάρουν το παιδί από την σχολή των βασανιστηρίων αντί να καταγγείλουν τα καθάρματα που βασάνιζαν τον Βαγγέλη του έλεγαν να γίνει…. “άντρας” .
Φυσικά γράφω αυτά που μπορώ να γράψω διότι δυστυχώς αν μεταφέρω όλα όσα μου είπαν οι 2 φίλοι αστυνομικοί συντάκτες θα έπρεπε αρκετοί να κρυφτούν. Πιστεύω να αντιλαμβάνεστε την δυσκολία μου… μακάρι το παιδί να βρεθεί ζωντανό αλλά να μας γίνει μάθημα το bulling ξεκινάει από το σπίτι μας μέσα και μετά το παίρνουν οι υπόλοιποι. Στηρίζουμε την αδυναμία η την διαφορετικότητα του παιδιού μας πρώτα εμείς και μετά οι άλλοι!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Dousis-fb


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.