Αρχική Γωνιά του μαθητή Ο Θ., μαθητής της Δ' Δημοτικού, μάς στέλνει την εικονογραφημένη ιστορία του κι εμείς τη διαβάζουμε μαζί σας

Ο Θ., μαθητής της Δ' Δημοτικού, μάς στέλνει την εικονογραφημένη ιστορία του κι εμείς τη διαβάζουμε μαζί σας

Πριν από λίγες μέρες λάβαμε ένα μεγάλο φάκελο. Στη θέση του αποστολέα υπήρχε το όνομα ενός μαθητή. Μας κίνησε την περιέργεια. "Τι να μας έστειλε άραγε ένας μαθητής της Δ' Δημοτικού;" Βιαστήκαμε ν' ανοίξουμε το φάκελο και πράγματι η έκπληξη ήταν μεγάλη. Περιείχε μια εικονογραφημένη ιστορία. Ο Θ. είχε γράψει και είχε εικονογραφήσει μια ιστορία με κεντρικό "πρόσωπο" μια κουκουβάγια. Τυφλή από το ένα μάτι. Αλλά αυτό καθόλου δεν της στέρησε τη χαρά της ζωής. Η κουκουβάγια, χάρη στην πένα του Θ. γνωρίζει την αγάπη, ταξιδεύει σε μέρη μακρινά και στο τέλος βρίσκει τη γαλήνη μέσα στη θαλπωρή της οικογένειας.

Θέλετε να διαβάσουμε όλοι μαζί, μεγάλοι και μικροί, τη γλυκιά ιστορία, που μας έστειλε ένα επίσης γλυκό παιδί, ο Θ;

1

2

3

4

5

6

7

8


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.