Ο Θανάσης Κουρλαμπάς για το γιο του που κάνει μπαλέτο: «Με άφησε λίγο έκπληκτο που αναπαράχθηκε τόσο»

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε πρόσφατα ο Θανάσης Κουρλαμπάς, όταν βρέθηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μεσάνυχτα». Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την οικογένειά του αλλά και για το θάνατο του πατέρα του που τον στιγμάτισε καθώς ήταν μόλις 15 χρόνων, όταν τον έχασε.

Μάλιστα, όπως εξήγησε, η απώλεια του πατέρα του, του στοίχισε πολύ συναισθηματικά όμως κατάφερε να ξεπεράσει αυτή την δύσκολη περίοδο της ζωής του με την πάροδο του χρόνου. Επίσης, τόνισε πως η αδελφή του και η μητέρα του ήταν εκείνες που τον στήριξαν για να καταφέρει να το ξεπεράσει.

Σχετικά άρθρα: Αλέξανδρος Μανωλίδης: Ο γιος της Ευγενίας Μανωλίδου μεγάλωσε και δίνει την πρώτη του συνέντευξη

Ο Σάκης Ρουβάς με τα παιδιά του μαγείρεψαν ένα ιδιαίτερο πιάτο – Το σχόλιο της Κάτιας Ζυγούλη

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει. Η σύζυγός του ασχολείται και εκείνη με τον χώρο του θεάτρου, είναι παντρεμένοι από το 2003, ενώ έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι είχε γίνει θέμα συζητήσεων το γεγονός ότι ο γιος του κάνει μπαλέτο.

«Δεν θέλει κανένα από τα παιδιά μου να ασχοληθεί με την υποκριτική, έχουν τα ταλέντα τους. Η κόρη μου με την μουσική και τα φιλολογικά κι ο γιος μου κάνει χρόνια μπαλέτο.

Με άφησε λίγο έκπληκτο που αναπαράχθηκε τόσο αυτό. Αυτό που έχω να πω μόνο είναι ότι όταν ένα παιδί δείχνει ένα χάρισμα και αγάπη σε κάτι, ο γονιός πρέπει να το ενισχύσει και να είναι δίπλα του, ώστε αυτό να ανθίσει», είπε.

Και πρόσθεσε: «Η ζωή μου με έφερε εδώ κι η δουλειά μου ήταν επιλογή μου, οπότε και τα παιδιά έχουν πάρει από τους γονείς να κάνουν την επιλογή τους. Έτσι έχουν πιθανότητες να ευτυχήσουν. Όταν τον βλέπω να κάνει μπαλέτο, αισθάνομαι αυτήν την ευτυχία. Είναι πάρα πολύ σκληρό και δύσκολο για το ανθρώπινο σώμα. Είναι συγκλονιστικό».