Αρχική Famous Parents "Ο Θεός άκουσε τις προσευχές της Ελένης και της χάρισε αυτό το παιδί" λέει ο ηγούμενος της Μονής που έγινε η βάφτιση

"Ο Θεός άκουσε τις προσευχές της Ελένης και της χάρισε αυτό το παιδί" λέει ο ηγούμενος της Μονής που έγινε η βάφτιση

eleni-va-panw

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος πριν λίγες μέρες βάφτισαν την κόρη τους. Η μικρή πήρε το όνομα Μαρίνα και νονοί ήταν τα αδέλφια της.
Στο μυστήριο το παρόν έδωσαν μόνο στενοί συγγενείς και φίλοι.

eleni-va-2

Ο ηγούμενος Ευδόκιμος της Μονής Πανταχράντου μίλησε στο You για την Ελένη Μενεγάκη και την βάφτιση: «Η Ελένη ήθελε πολύ να χαρίσει ένα παιδί στον Μάκη. Είναι μια πολύ ευγενική και σεβαστική κοπέλα η Ελένη που πιστεύει πολύ στον Θεό και αγαπά τα παιδιά. Φαίνεται πως ο Θεός άκουσε τις προσευχές της και της χάρισε αυτό το παιδί. Να είναι γερό και να έχει την ευλογία του Θεού». Τέλος, η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε στο twitter φωτογραφίες από την βάφτιση προκειμένου να μοιραστεί με τους φίλους της αυτή την όμορφη στιγμή.

eleni-va-3


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.