Αρχική InfoMommy Σχέσεις «Ο θεσμός της οικογένειας σε περιόδους κρίσης» στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά (15/1)

«Ο θεσμός της οικογένειας σε περιόδους κρίσης» στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά (15/1)

happy-family-on-the-floorΗ οικογένεια αποτελεί το βασικότερο βιοκοινωνικό θεσμό από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Αυτός ο θεσμός επηρεάζεται από τις κοινωνικοοικονομικές εξελίξεις και περνάει ανάλογες κρίσεις, σε σχέση με τις ανατρεπτικές και καταλυτικές αλλαγές, που συμβαίνουν στη ζωή μας. «Ο θεσμός της οικογένειας σε περιόδους κρίσης», είναι το θέμα της διάλεξης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου, στις 18:00, στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά  με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά, κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, και της Αντιδημάρχου Βρεφονηπιακών Σταθμών και Μέριμνας Υπερηλίκων, κυρίας Ευαγγελίας Σαρρή.

Ομιλήτρια θα είναι η κα Τζένη Σουμάκη, Παιδοψυχίατρος – Ψυχαναλύτρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, μετά το πέρας της διάλεξης, η κα Σουμάκη θα απαντήσει σε ερωτήσεις και απορίες γονέων, γι αυτό το σημαντικό κοινωνικό θέμα.

Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά
(Κτίριο Παλαιού Ταχυδρομείου)
Φίλωνος 29


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.