Αρχική Νέα Ο Tommy Hilfiger λανσάρει την πρώτη συλλογή ρούχων για παιδιά με αναπηρίες

Ο Tommy Hilfiger λανσάρει την πρώτη συλλογή ρούχων για παιδιά με αναπηρίες

Ένας από τους πιο γνωστούς οίκους μόδας παγκοσμίως, ο Tommy Hilfiger, λανσάρει για πρώτη φορά σειρά ρούχων αποκλειστικά για παιδιά με αναπηρίες. Η συλλογή περιλαμβάνει 22 διαφορετικές δημιουργίες και είναι διαθέσιμη από χθες στο διαδίκτυο. Πρόκειται για ίδια κομμάτια με εκείνα της ανοιξιάτικης κολεξιόν, με τη μόνη διαφορά ότι περιλαμβάνουν μαγνήτες αντί για "δύσκολα" κουμπιά και φερμουάρ κι άλλες τροποποιήσεις, ώστε να επιτρέπουν την εύκολη χρήση τους από παιδιά με αναπηρίες.

Μάλιστα, το αξιοσημείωτο είναι ότι τα ρούχα κοστολογούνται το ίδιο με εκείνα της συλλογής για τα παιδιά που αναπτύσσονται κανονικά. Ο Tommy Hilfiger συνεργάστηκε με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Runway of Dreams για τη δημιουργία της συγκεκριμένης συλλογής. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μια οργάνωση που δημιουργήθηκε από τη Mindy Scheier, η οποία θέλησε να βρει μοντέρνα ρούχα και εύκολα στη χρήση για το γιο της που πάσχει από μια σπάνια μορφή μυικής δυστροφίας.

Η ομάδα του Runway of Dreams εξέφρασε την έντονη επιθυμία της να συνεργαστεί και με άλλους σχεδιαστές μόδας, ώστε να δημιουργηθούν ρούχα κατάλληλα για άτομα όλων των ηλικιών με αναπηρίες.

MTM2NzYzMzgzMDMzNzAxOTgz

MTM2NzYzMzgzMDMzNjM2NDQ3

MTM2NzYzMzgzNTcwNTA3MzYx

MTM2NzYzMzgzNTcwNTA3MzU5


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.