Αρχική Προτάσεις Αγοράς Ο «Τροχός της Τύχης» γυρνάει για όλους στο Santa Claus Kingdom με δώρο ένα παιδικό δωμάτιο Neoset!

Ο «Τροχός της Τύχης» γυρνάει για όλους στο Santa Claus Kingdom με δώρο ένα παιδικό δωμάτιο Neoset!

Αφίσα δώρο family all day free passΠρωτοχρονιά χωρίς δώρα δεν γίνεται! Γι’ αυτό η neoset, δωρίζει ένα παιδικό δωμάτιο αξίας 1100 ευρώ, στον νικητή της κλήρωσης του «Τροχού της Τύχης». Η κλήρωση θα γίνει την πρώτη μέρα του χρόνου, στο πιο μεγάλο, Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Αθήνας, στο Santa Claus Kingdom -στο MEC Παιανίας. Συμμετοχή μπορούν να λάβουν όλοι οι επισκέπτες του πάρκου, μέχρι και την Πρωτοχρονιά, παίζοντας στον «Τροχό της Τύχης» της neoset, που βρίσκεται δίπλα στο Princess Room.

Tο princess room της neoset, είναι ο χώρος που το όνειρο κάθε μικρού κοριτσιού γίνεται πραγματικότητα- με πριγκιπικά face painting και παραμυθένια ατμόσφαιρα, η φαντασία των παιδιών παίρνει ζωή. Φτιαγμένο αποκλειστικά με παιδικά έπιπλα neoset, δημιουργήθηκε για να αγκαλιάσει τα όνειρα των παιδιών και να προσφέρει ένα χώρο χαράς και όμορφων αναμνήσεων.

Όλα τα παιδικά δωμάτια neoset, δημιουργούνται για να αγκαλιάζουν την παιδικότητα και την ανεμελιά, και να προσφέρουν ασφαλείς κατασκευές που ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες των “απαιτητικών” μικρών κατόχων τους! Τα σχέδια χαρακτηρίζονται από δημιουργικότητα που εξάπτει την φαντασία ενώ παραμένουν ανθεκτικά και ασφαλή για κάθε χρήση.

FOTO PRINCESS ROOM BY NEOSET 1

Προμηθευτείτε το Family All Day Free Pass, από τα καταστήματα του δικτύου με κάθε αγορά παιδικού δωματίου neoset. Μοιραστείτε χαρούμενες οικογενειακές στιγμές μαζί με την αγαπημένη σας μάρκα neoset, ανάμεσα σε 13000 τ.μ., 40 παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, και πολλή χριστουγεννιάτικη διάθεση!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα έπιπλα neoset περιηγηθείτε στη νέα ιστοσελίδα www.neoset.net.gr, οπού θα βρείτε όλη τη συλλογή παιδικών επίπλων.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.