Ο Βασίλης Καλλίδης και τα μπαχαρικά Captain’s «ταξίδεψαν» τους Θεσσαλονικείς στον μαγικό κόσμο των γεύσεων!

Ο κος Χρήστος Γιώτης, ο  Βασίλης Καλλίδης και η κα Μαρίνα Γιώτη
Ο κος Χρήστος Γιώτης, ο Βασίλης Καλλίδης και η κα Μαρίνα Γιώτη

Τα μπαχαρικά και βότανα Captain’s σε συνεργασία με τον γνωστό chef Βασίλη Καλλίδη παρουσίασαν το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014 την «Χριστουγεννιάτικη ημέρα γεύσης». Το εντυπωσιακό event υλοποιήθηκε στους ανακαινισμένους χώρους του καταστήματος Grand «Μασούτης», στην περιοχή της Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη.

Η συμμετοχή του κοινού ήταν κάτι περισσότερο από ενθουσιώδης, μικροί και μεγάλοι εν δράσει, φόρεσαν την ποδιά του μάγειρα και υπό την καθοδήγηση του αγαπημένου chef δημιούργησαν, κατά κοινή ομολογία, μοναδικές συνταγές.

03Το θεαματικό αυτό δρώμενο ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, κατάφερε να ανεβάσει την διάθεση όλων στα ύψη και να δημιουργήσει μία μοναδική ατμόσφαιρα αρωμάτων και γεύσεων.

Ο Βασίλης Καλλίδης φιλικός και άμεσος όπως πάντα δεν σταμάτησε, καθ’ όλη τη διάρκεια του event, να δίνει χρηστικές συμβουλές και έξυπνα tips για την χρήση των μπαχαρικών και βοτάνων Captain’s, ενώ παράλληλα απάντησε σε ερωτήσεις αναφορικά με την τέχνη της γαστρονομίας.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν, μεταξύ άλλων, food editors, food bloggers, εκπρόσωποι τύπου καθώς και τα διοικητικά στελέχη των εταιριών Δ. ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε. και ΑΘ. ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε.ΒΕ.