Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Ο χιονάνθρωπος που δεν ήθελε να λιώσει

Ο χιονάνθρωπος που δεν ήθελε να λιώσει

o_xionantropos_pou_den_ithele_na_liwseiΤα παραµύθια του βιβλίου αυτού είναι παλιά και αγαπηµένα.Κυκλοφόρησαν για πρώτη φόρα το 1982 από τις Αγροτικές Συνεταιριστικές Εκδόσεις και µε τη βοήθεια της υπέροχης εικονογράφησης της Διατσέντας Παρίση το βιβλίο αµέσως έγινε αγαπητό σε µικρούς και µεγάλους. Ακολούθησαν επανεκδόσεις από τις Εκδόσεις Δελφίνι και τις Εκδόσεις Πατάκη. Το 2007, τα παραµύθια αυτά αποφάσισα να τα εντάξω σε µια ενιαία σύνθεση – έτσι για να τα ανανεώσω. Το βιβλίο που γεννήθηκε από αυτή µου την απόφαση είναι το «Έξι φίλοι κι ένα δώρο», στο οποίο τις µαυρόασπρες εικόνες τις έχει ζωγραφίσει η Λίλα Καλογερή και απευθύνεται σε παιδιά των πρώτων τάξεων του Δηµοτικού.

Τώρα ο χιονάνθρωπος και οι άλλοι ήρωες των παραµυθιών της συλλογής κυκλοφορούν και στην αρχική τους µορφή για να συναντήσουν, όπως παλιά, και τους πιο µικρούς τους φίλους, τα παιδιά των νηπιαγωγείων.

Εκδότης: ΠΑΤΑΚΗΣ
Εικονογράφος: ΠΑΡΙΣΗ ΔΙΑΤΣΕΝΤΑ
Συγγραφέας:Μάνος Κοντολέων
Σελίδες: 37
ISBN: 978-960-16-5292-4


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.