Αρχική Νέα O "χορός της καλοσύνης" από τον 8χρονο μαθητή Marcus Allan - Δείτε το βίντεο

O "χορός της καλοσύνης" από τον 8χρονο μαθητή Marcus Allan - Δείτε το βίντεο

8xronos

Ο 8χρονος μαθητής Marcus Allan, από το Λίβερπουλ, τον τελευταίο καιρό μάλιστα κατάφερε με τις πράξεις του να συγκινήσει όλο τον κόσμο με αυτό που σκέφτηκε να κάνει. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και ας δούμε πώς ξεκίνησε να εκδηλώνεται όλη αυτή η καλοσύνη που υπάρχει στην καρδιά του μικρού μαθητή. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Liverpool Echo, μια μέρα ο μικρός μαθητής πήγαινε με την μητέρα του να αγοράσουν εισιτήρια για ένα υπαίθριο κονσέρτο. Η μητέρα του, Danielle, έδωσε στο παιδί 40 λίρες για τα εισιτήρια, αλλά, όταν στον δρόμο συνάντησαν έναν άστεγο, το παιδί έδωσε στον άνδρα 10 λίρες.

Marcus-Allan
Όπως διηγείται η μητέρα του Marcus, ο γιος της είναι τόσο καλόκαρδος, που μέχρι να φθάσουν στο σημείο για να αγοράσουν τα εισιτήρια, το παιδί είχε δώσει σε άστεγους, που συναντούσαν στον δρόμο, όλα του τα χρήματα! Μάλιστα, ένας από τους άστεγους, έξω από τα MacDonald's ξέσπασε σε κλάματα, αφού, σύμφωνα με την Danielle Allan, κανείς μέχρι εκείνη την ώρα, δεν του είχε δώσει χρήματα.

Από εκείνη την ημέρα ο μικρός μαθητής, που ευαισθητοποιήθηκε με το πρόβλημα των αστέγων, χορεύει στους δρόμους της πόλης και, όταν οι περαστικοί του προσφέρουν χρήματα, τους εξηγεί, ότι εκείνος δεν τα θέλει και τους υποδεικνύει να τα δίνουν στους άστεγους της πόλης.

Ο «χορός της καλοσύνης» του μικρού μαθητή έχει γίνει ήδη γνωστός στο διαδίκτυο, αφού στο You Tube κυκλοφορεί ήδη βίντεο με τον μικρό μαθητή, που χορεύει για καλό σκοπό.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.